LIVE STREAM

Namnlöst-1

 

Måste bara berätta om denna appen. Älskar den verkligen – mitt nya beroende for sure. Det är alltså en app skapad av Twitter där man live-streamar själv eller framförallt får följa personer som livestreamar, samt ge direktrespons genom att skriva till mig (frågor är så roliga att få) och dubbel-tapa för att ge mig hjärtan som syns direkt i skärmen. Ni måste in och testa! Kommer köra några live-sessions under dagen och ni är mer än välkomna att prata med mig och ställa frågor. Den heter alltså Periscope och ni hittar mig på Tornegren. Och nej, detta är inte en sponsrad post. Puss!

/ I just have to tell you about this app. Follow my live-streaming sessions for my life and give me direct feedback or ask me questions or just hang with me in the open direct commentfield. You have to download it and follow me, I will make some livesessions during the day and you’re more than welcome to follow and say hi. The app is called Periscope and you find me on tornegren. And no.. this is not a sponsored post. Kisses!

2 Responses to “LIVE STREAM”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *