Todays Outfit – Denim Jacket And Culottes

denim1 denim2denim3green4


M
y Look:

Shoes – Asos
T-shirt – Acne (here)
Trousers – Lindex
Jacket – Mango
Bag – Chanel

Hej på er! Blev en seg start på oss i morse, passade på att knäppa av dessa innan vi åkte mot stan för lite lunch. Kom hem för ett tag sedan så fick bli en lite senare uppis. Jag sitter och jobbar lite och väntar på att Erik ska komma hem från gymmet så vi kan ta oss ut för middag. Vårt flyttlass har ju inte kommit ännu så blir mat ute tills dess, gött. Igår var vi på Ikea och strosade runt och idag var vi på lampjakt. Älskar att flytta och köpa saker till en ny lägenhet! Kram

/ Hi guys! Sooo lazy this morning but we took these photos before we went to the city for some lunch. We got home a while ago so therefor the late update. I’m busy working while I’m waiting on my b-friend to get home from the gym so we can eat some dinner. Our stuff from our old apartment haven’t arrived yet so therefor we’re eating out everyday, nice. Yesterday we went to Ikea and today we have been looking for some lightning for the apartment. I love to move a buy new stuff! Xx

25 Responses to “Todays Outfit – Denim Jacket And Culottes”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *