Todays Outfit – Leather And Flares

flare3 flare2


Hej på er!
Alltså gah, vad är detta för sommar? Svinvarmt på morgonen så man får förhoppningar och gör massa planer, sen blir det svinkallt och börjar ösregna. Känner att jag måste boka en resa asap. Förra sommaren hade jag varit utomlands tre gånger vid denna tidpunkt och inväntade min fjärde till Grekland. Så bra väder förra sommaren så tyckte det kändes onödigt att boka upp sig i år igen.. men dumt var ju det. Detta väder begränsar mitt jobb, därför jag surar lite extra. Men nu är det sol så ska ut och ta vara på den innan regnet kommer, haha. Kram!

/ Hi guys! What’s up with this summer? Superhot in the mornings so you want to make a lot of summerplans, then it’s starting to be supercold and then the rains comes. I need to book a trip asap! Last summer I visited four different countries. But the weather was so good at home so I didn’t wanted to make the same mistake again. Well.. I sure regret that now. This weather challange my work so that’s why I’m a little upset for the moment. Well.. it’s sunny outside right now so I will try to catch the sun before the rain comes. Kisses! 

flare1


M
y Look:

Jacket – FWSS
Shoes – Converse
Shirt – Monki
Trosuers – Gina Tricot
Bag – Chanel

22 Responses to “Todays Outfit – Leather And Flares”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *