New In: ACNE MOCK LEATHER JACKET

acne1acne2

 

Find it HERE

Ni som följer mig på snap har redan fått se mitt senaste inköp, men har ju totalglömt att visa för er. Det blev alltså en skinnjacka från Acne tillslut. Använt den i princip varje dag sedan jag köpte den så jag är SÅ nöjd. Acne har storlek 32 så därför sitter den som smäck. Upplever att mina BLK Denim är lite stora nämligen och ska därför sälja dem. Äntligen hittat den perfekta skinnjackan! Puss

/ For those who follow me on Snapchat already seen my latest buy – but I totally forgot to show you. So finally I have found the perfect leather jacket. They had it in 32 so it fits me perfect! I feel that my BLK denims are a little bit big so I will sell them. Who needs other leather jackets when you got one from Acne, huh ;)! Xx

33 Responses to “New In: ACNE MOCK LEATHER JACKET”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *