First stop: LA

CA4CA2 CA6CA5CA7
From the first day in L.A

Hej på er! Första stoppet är alltså LA. Vi har varit väldigt turistiga idag så jag valde en bekväm klädsel. Tyvärr har vi haft riktigt otur med vädret. Tanken var att vi skulle fota grymma bilder vid solnedgången, men då det bara var molnigt var det bara att glömma det. Men här får ni några bilder i alla fall! Imorgon lämnar vi L.A och den “riktiga” roadtripen börjar. Så taggad, kameran är med så ni får update igen så snart som möjligt. Puss!

/ Hi guys! So the first stop is LA. We’ve been tourists x100 today so I choosed to wear some comfy clothes. Unfortunately we didn’t have any luck with the weather, so our plan to shoot in the sunset was just to skip. But here you have some photos. Tomorrow we’re leaving L.A and the “real” road trip will begin. Can’t wait! I’ll get you more update as soon as possible.

 

21 Responses to “First stop: LA”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *