Let The Roadtrip Begin. #CA

IMG_6091


Time to do LA -San Fransisco again.

Nu har vi äntligen landad, hittat vårt hotell och fått internet att fungera. Det har varit ett långt dygn då vi rest i 31 timmar..Fyfan, aldrig igen. Sovit som en liten bebis dock, vilket inte var så bra för nu är det natt i LA och dags att sova för att orka med en fullspäckad dag imorgon. Efter förra roadtrippen jag gjorde här så efterfrågade ni lite mer “vardagsbilder”, så det kan jag lova att ni ska få denna gång. Imorgon (ikväll för er) ska vi till Hollywood och Santa Monica. Sorry för usel uppdatering senaste veckan, men nu är jag så taggad istället. Puss!

/ After 30 hours of traveling we’re finally here. I slept like a baby on all the flights and stops though.. Not that good, because now it’s in the middle of the night over here and time to sleep. Well! After my last roadtrip here in CA you asked about more lifestyle pictures, so that’s my mission. Tomorrow we’re going to Hollywood and Santa Monica. Kisses!

13 Responses to “Let The Roadtrip Begin. #CA”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *