Made Beautiful Simple Look – ACO SKINCARE

VictoriaAco12


N
är jag pratar om minimalism då det kommer till min stil gäller det inte bara klädval, utan vad hela min look representerar. Man kan säga att jag matchar mina kläder med min make. Jag har i princip lika många produkter i min sminkväska som jag har färger i min garderob. Jag satsar på lyster och älskar att bära upp en fräsch hy – less is more, även där.

– When I talk about minimalism when it comes to my style. I don’t only talk about what I’m wearing, I’m talking about my whole look. I have to say that my clothes matches my make up. I have as many products in my make up bag as I have colours in my wardrobe. I go for glow and love to wear a fresh skin – less is more, even there.

VictoriaAco17BW


B
ara ben och bar hy.  På samma sätt som jag gillar att fokusera på små, men betydande detaljer för en bra helhet av en outfit, jobbar jag med min make. Jag väljer något specifikt att fokusera på, aldrig fler. Jag tar alltid hellre för lite än för mycket och fokuserar på bas. Basplagg och basprodukter.

Bare legs an bare skin. In the same way as I like to focus on small things, but important detail for a good whole look, I also work with my make. I choose something specific to lay my focus on, never more. I rather take too little instead of too much and have a focus on the foundation. Basic clothing and basic products.

VictoriaAco11


D
ärför är denna 3-stegsrutin en stor favorit hos mig.  – Du finner den och mer information här.

Therefor is this three steps routin a big favorite. You’ll find the products and more information about them here.

VictoriaAco15

Pictures: Rami Hanna

 

The Look:

Shoes – NLY Shoes
Shorts – Selected Femme
Bag – Saint Laurant
Shirt – Monki

I samarbete med ACO

22 Responses to “Made Beautiful Simple Look – ACO SKINCARE”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *