Todays Outfit – Just Cozy

gina4gina7gina3

Shoes – Converse
Sweater – American Apparel
Trousers – Gina Tricot
Bag – Chanel

Hej på er! Vet att man inte borde skriva såhär, men förlåt för dessa bilder. I Bali insåg jag hur skönt, inspirerande och roligt att ta på sig en outfit, hitta en fin plats och fota av tillfällen och vad man har på sig och dela det när man kommer hem. Jag har alltså i två års tid (!) åkt till Stockholm, med en resväska och bockat av outfits. Det är så oinspirerande för mig och tar verkligen på krafterna i vad som är spontant och roligt med att ha en blogg. Antar att det gått för att jag liksom inte haft något annat val. Men igår kände jag bara att det var droppen när stormen och regnet kom. Så less på detta. Känns så ursäkta språket men jävla bra att åka till USA i 2,5 vecka från och med nästa helg och sedan bara ha ett par dagar kvar här innan vi flyttar. Thank god! Detta kommer bli så bra. Puss!

/ Hi guys! I know I shouldn’t say things like this, but sorry for these pictures. In Bali I realized how inspiring, fun and spontanious it is to find a spot that you like and just capture the moments and the look and share it when you get home. That’s what blogging is about and that’s what I love about it. But the last two years (!) I have packed my bag, jumped on a plane to Stockholm, found some ok spots near eachother, changed my outfit on a toilet and just had those “damn” photos taken. I guess It worked out beacause I didn’t have another choice. But now when I know that the time will change I just couldn’t handle it yesterday. When the storm and the rain came I just gave up. It feels so good to head back to the US next weekend for a few weeks, and when I get home I just have a couple of days here before we move. Thank god! Everything will be SOOO good. Can’t wait to move! Kisses

18 Responses to “Todays Outfit – Just Cozy”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *