Fashion snapshots #12

fashion2

Denim and Leo never gets old. 

fashion4My own designed little babies.. Find them here & here.

fashion10Always Calvins.

fashion1My bag isn’t just for the beach (get it here).

BLACK

Hej på er! Här kommer lite fashion snapshots jag fotade av i morse. Såklart lite extra fokus på saker från min kollektion. Älskar, älskar skorna. Väskan är inte bara en väska som passar bra på beachen, utan passar enligt mig super till vardags till en krispig vit skjorta, något svart eller något i läder. Imorgon åker jag och Erik till Stockholm för jobb och möten. Han kommer dock senare under dagen då han har jobb att sköta här hemma först. Vi har i alla fall äntligen sålt vår lägenhet nu, varit på banken och fixat med alla papper och så med lån. Dvs inget mer att stressa för i livet <3 sol ute är det också. Happppppy girl!

/ Hi guys! Here is some fashion snapshots I took earlier today, with som extra focus on my own design of course. I looove the shoes. The bag isn’t just a beach bag, I think it works for an everyday look as well. I will match it with a white chrispy shirt, something black or some leather. Tomorrow me and Erik going to Stockholm for some jobs and meetings. We have finally sold our apartment, had our bankmeeting and everything is finally done. No more stress for me in life <3 And it’s sunny outside!! Happy girl. 

 

21 Responses to “Fashion snapshots #12”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *