In New York.

newyork newyork1


Hej på er!
 Inatt landade vi i New York. Yes, jag var ju faktiskt här för mindre än en månad sedan, vilken lyx va! Jag och Lisa spontanbokade biljetter i fredags för att bocka av lite jobb här nere och självklart njuta av staden så mycket det bara går. Till skillnad mot förra gången vi var här är det en himla massa plusgrader och våren är verkligen här på riktigt. Älskar denna stad, så jag är megaglad över att vara här. Klockan är just över 6 på morgonen här just nu. Vi stannar bara tills på torsdag så jag tror vi får räkna med några jet-lagged dygn. Har dock inget emot att vakna klockan halv 6, snacka om att ta vara på dagen. Hörs mer sen! Puss

/ Hi guys! So this night we landed in New York. Me and Lisa booked tickets this friday to do some work over here and enjoy the city as much as we can. The last time I was here, just a month ago actually it was still winter. But now the spring has arrived, that’s for sure. So happy to be here! The clock is 6 in the morning over here and we just stay until thursday, so well.. it’s going to be some jet-lagged days. I like being up early though, so I kind of like it. Xx

9 Responses to “In New York.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *