Todays Outfit – Denim & Saint Laurent.

vicsvart2 vicsvart3

 

Hej fina! Jag och Erik åkte till Stockholm igår och kikade lite på lägenheter. Tog bilder på vad jag hade på mig, men bilderna blev helt blå av någon anledning. Superkonstigt, så får bjuda en jag inte visat för er från New York. Men men, budgivning senare idag.. Man har ju varit med i några nu om man säger så, haha. Allt händer dock av en anledning så vi kämpar vidare! Vill bara köpa nu så vi hinner flytta hit innan sommaren är över, haha. Nu ska vi gå på stan en sväng och käka lunch, gå på möten och sedan åker jag vidare på en liten spontan “jobbresa”. Mer om den senare! Puss

/ Hi guys! Me and Erik went to Stockholm yesterday to check out some apartments. I took some pictures on what I was wearing, but the pictures turned out all blue of some reason. So weird! So, I give you this one I haven’t showed you from New York yet. Now we will walk around in the city for a while, eat some lunch and have some meetings before I take the flight on a spontaneously “work trip”. More about that one later! Kisses

vicsvart1

Bag – Saint Laurent
Shoes – NLY Shoes
Jeans – Asos
Top – H&M

26 Responses to “Todays Outfit – Denim & Saint Laurent.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *