Cozy nights.

viceric1viceric2
My best friend, my boyfriend.

Hej fina! Igår hade jag och Erik en riktig mysdag. Erik fixade frukost på sängen och sedan såg vi på lite serier. Erik åkte och jobbade en sväng och sedan gick vi lite på stan, köpte middag över disk och njöt av vårsolen. På kvällen blev det middag och mys framför senaste Beck. Vi är förövrigt helt fast i Big Bang Theory och är uppe i Säsong 5 efter bara någon månad eller två. Haha! Lite efter men det är SÅ bra. Nu ska jag ta fram resväskan och börja packa! Var jag ska får ni veta senare <3 Puss!

/ Hi guys! Yesterday me and Erik had such a cozy day. Erik made some breakfast on bed and then we watched some series. Erik went to work for a while and then we walked down to the city and bought dinner. So later on the evening we ate dinner and had a cozy time with the latest Beck-thriller. We are obsessed with Big Bang Theory for the moment btw.. We’re now on the fifth episode after just a month or so. A little bit late but it’s so good. Now I have to go and get my suitcase and start packing. I’ll tell you later where I’m going <3 Kisses! 

 

20 Responses to “Cozy nights.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *