NELLY POOLPARTY – WIN A TICKET AND JOIN US

Nellypoolparty_victoria

JOIN THIS AWESOME COMPETITION!

Nu har jag världens grymmaste tävling för er, är så glad att jag får ge er denna chans. I början på maj kommer Nelly anordna ett galet poolparty, vi har bara fått en guldbiljett ännu och destinationen är: Secret Destination. Dom kommer alltså att flyga oss till en hemlig destination och nu har ni chansen att få följa med genom att vinna en guldbiljett för dig och din vän + 1000 kronor i presentkort. Det enda ni behöver göra är att vara över 18 år och skriva en motivering varför just du/ni ska hänga med <3 Detta kommer bli årets fest så kom igen nu och lämna en kommentar, kort som lång. Ni vill inte missa detta. Tävlingen avslutas 22/4. Puss!

/ I have the most awesome competition ever for you, I’m so happy that I can give this chance to you. In the beginning of may Nelly will arrange an awesome poolparty. We have only got an invite – a golden ticket, but the destination is a secret one. Now one of you will have the chance to win a golden ticket for you and your friend and a 1000 sek voucher. The only thing you need to do is to be over 18 and write a comment why you should be the one to follow us <3 This going to be the party of the year so come on, leave a comment, short or long. You don’t wanna miss this! The competition ends 22/4. Kisses!   

177 Responses to “NELLY POOLPARTY – WIN A TICKET AND JOIN US”

 • Hej Vicky,hej Nelly! Jag och min vän Allis vi är två brudar från Umeå som studerar på Umeå universitetet. Två modeintresserade Norrlänningar (jajamen,det stämmer bra det) .
  Hur klarar man en sån vinter,kylan,tenta stress,långa nätterna, depression, så lite sol ljus – om inte Nellys hemsida,med ens ständiga nyheter? Nelly har uppmuntrat oss,fått oss att ha något att se fram emot (beställda varor såklart), Nelly har gett ett stort leende på läpparna,när allt annat runtomkring var bara kaos. Vi tackar för det! Första året på universitetet är nästan avklarat och vi ser fram emot resterande tiden med dig Nelly och dig Victoria med dina somriga bilder!
  Vi förtjänar att vinna detta då vi är två trogna kunder som har en känsla för kvalité och attityd – precis vad Nelly har! Norrland <3 Nelly!

 • Anja says:

  Hej Victoria!

  När solen möter huden, när luften doftar sommar, nya möten, tillsammans med min bästa vän då är jag som lyckligast. Därför hade jag tyckt det vore fantastiskt att få följa med på det här!

  Tack för en fin blogg och fortsätt precis som du gör! Kramar

 • Eleni says:

  ooooo!!! Please choose me!!!
  I am getting married and this would be such a big fun and crazy bachelor party!
  Eleni

 • Johanna Prim says:

  Jag vill ta min vän Sara i handen – dricka drinkar, se ut över stranden.
  Hon finns alltid där i vått och torrt – nu vill jag henne kidnappa bort.
  Bort från vardag i sjukhuskorridor – där hon alltid vill att andra mår.
  Nu vill jag att hon själv ska må bra – paraplydrink i solen, hon och ja
  Göra allt det som vi två gör bäst – shoppa, sola och äga en fest!
  <3

 • Barbora says:

  What an awesome competition! I know I have probably like zero chance, but let’s try it anyways! Why I should I join you? Because meeting all of my favourite bloggers would be freaking awesome! Plus the party and drinks thing haha! Would the best way to spend my birthday! 🙂

 • Hany says:

  Jag har följt din blogg/din resa sedan år tillbaka and i love it. jag har serisöt ALDRIG vunnit något i hela mitt liv (när det gäller tävlingar så att säga). Min kompis har vart så frånvarande då hon äntligen har kommit underfund med vad hon vill göra med sitt liv och äntligen hittat “rätt” och kämpar för sin dröm. Det har lett till att vi knappt ses längre=/ därför skulle jag vilja överraska henne med en sån här upplevelse då vi kan ha kul like the good ol’ days och få skratta tillsammans så två bästa vänner ska få göra! Fingers crossed <3

 • Ella says:

  Ååh va kul det skulle vara att få följa med på detta! Jag skulle vilja åka med min allra bästa vän, min lillasyster Lisa! Båda vi är helt upptagna med skola och högskola, vänner, jobb och pojkvänner så vi har inte mycket tid att göra saker tillsammans. Detta skulle vara det perfekta för oss att göra tillsammans, vi skulle ha superkul med alla er där! 😀 Vi har inte heller varit utomlands på superlänge och vi är verkligen trötta på sveriges kyla nu, haha!

  Kraam!

 • Nelly Kvist says:

  Jag förtjänar att vinna eftersom jag har haft en något svårare år i många avseenden och är en tjej som inte har kunnat resa tack vare detta och inte heller bara sitta ner och ta ett djupt andetag, glömma allt och ha kul. Jag skulle ta med min syster med mig som har varit i samma situation, och ord kan inte beskriva vad ett fantastisk lycka och heder det skulle bli att bli inbjuden in till en sådan grym fest med Nelly.com. Jag skulle dansa, bada och bara umgås och njuta av ledighet för att sparka igång sommaren på det mest minnesvärda vis.

  Älskar din blogg Victoria<3

  Många kramar,
  Nelly Kvist

 • Emilia says:

  Åh det här lät ju för bra för att vara sant! Efter en tuff vår skulle jag mer än gärna åka iväg på ett äventyr som detta, och jag skulle givetvis vilja ta min bästa vän med mig. Hon förtjänar en rolig resa mer än någon jag känner och jag skulle otroligt gärna vilja kunna ta med henne på någonting för att tacka henne för att hon alltid finns där för mig. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan henne. Detta poolparty kommer dessutom, med hundra procents säkerhet, vara precis i båda våras smak och det verkar som en resa man sent skulle glömma! Att utöver det få chansen att uppdatera sommargarderoben med mängder av fräscha plagg från Nelly låter ju minst sagt helt amazing.

 • Sofia says:

  Har haft turen att bli bortskämd med många utlandssemestrar under mina unga dar med familjen. Men nu på senare år när jag har pluggat i en annan stad och haft min egen ekonomi har det bara blivit en utlandsresa under de senaste åren. Jag älskar verkligen att resa och upptäcka nya saker och träffa nya människor och skapa kontakter. Hade varit drömmen att få göra det tillsammans med er bloggare vars liv man följer varje dag! I vår tar jag min maskiningenjörsexamen i Jönköping, jag är ifrån Göteborg annars. Hade varit väldigt fantastiskt att få kicka igång sommaren och fira min utbildning med ett nelly poolparty. Hade gärna tagit med mig min fina klasskompis från Stockholm och fira våran fina vänskap! 🙂 PUSS

 • Alex says:

  oh wow sounds really great. Poolpartys are allways fun and poolpartys means warm weather and sun – even better! I follow you since, i think 5 years?! Increidible. Love your style so much, would be nice meeting you!

 • Serena Wu says:

  Tävling om ett presentkort med 1000 svenska riksdaler,
  det klart det skapar rivaler.
  Snart slipper vi snöväder,
  och jag behöver verkligen nya sommarkläder!

  Jag sitter just nu på skolans stol,
  men vad jag egentligen behöver är en pool.
  Tentaperiod är härnäst,
  men motivation får jag endast om jag får gå på en stor fest.

  100 mil från min bästa vän,
  och totalt har vi 100 spänn.
  Låt oss vinna,
  för jag behöver verkligen träffa min väninna.
  Vad blir då hennes reaktion?
  Jo, att vi faktiskt får resa tillsammans innan vår pension.
  Hemlig destination?
  Vad gör det när vi slipper depression.

  Hoppas vi ses Victoria, när vi sitter på vår flygstol,
  för det kommer bli riktigt cool.

 • a. says:

  Skulle jag vinna så skulle jag vilja ta med mig min vän Johanna. Vi läser i samma klass på högskolan och förväntas vara färdigutbildade förskollärare i januari 2016. Därefter kommer jag att flytta till Norge för att söka jobb och komma närmare familjen. Därför har jag sagt att detta kommer vara MIN sommar eftersom det blir min sista hela sommar i Sverige och jag ska därför säga ja mer än nej och bara “go with the flow”. Jag är supertaggad på sommaren till trots för det att jag ska jobba och detta poolparty vore det absolut bästa att avsluta en termin i skolan med samt börja sommaren med !

 • Jasmine Leia says:

  Jag tror inte vi förtjänar det mer än någon annan MEN det vore så skönt att få åka iväg, även om det bara är en kortis. Om jag skulle vinna skulle jag ta med mig min kompis som jag pluggar tillsammans på universitet med. Jag lärde känna henne i höstas men känner redan att jag har fått en vän för livet. Hon fick mig att stormtrivas i plugget och orka fortsätta när jag bara ville ge upp. Vi pluggar båda juridik och tycker stundvis att det är så jäkla jobbigt och trist och vill bara bort bort bort vissa dagar. Efter alla tentor och all plugg skulle en liten resa vara GULD. Så jag håller tummarna och hoppas jag kan överraska henne 😀

 • Emma says:

  Jag hoppas vinna denna guldbiljett då jag äntligen tar examen,
  min kompis vill jag ta med för att fira ”aldrig mer tentamen!”.
  Efter fyra långa år behöver vi semester till solen,
  att ligga med en drink i handen och slappa vid poolen.
  Dina bilder från resor gör mig så inspirerad,
  att få uppleva det med ett skönt gäng hade gjort mig exalterad!
  Med presentkortet på Nelly kan jag köpa nya kläder,
  kan gå in på din blogg och se vad som passar för soligt väder.
  Nu håller jag tummarna så att jag min vän kan överraska,
  jag ser verkligen fram emot att i poolen tillsammans ligga och plaska!

 • vanessa says:

  oh damn this would be awesome!! haha it would really be too cool to party with you. Since I totally love Nelly and their products and also your blog (such as all the I’m next Blogs)I think I would fit perfectly to all of you and of course to the target audience of Nelly, we would have a lot of fun for sure 🙂

  TheVogueWord
  TheVogueWord

 • Julie Degn says:

  Det lyder som den ultimative oplevelse, som jeg virkelig gerne vil være en del af! Jeg elsker Nelly – og især deres bikini-udvalg.. Så at blive inviteret til dette poolparty vil være en rigtig god undskyldning for at shoppe løs.. 😉

 • Victoria says:

  Åh, min dröm har alltid varit att få följa med på något sånt här.
  En resa till hemlig destination, gå på gala eller något liknande.
  Så hur kul vore det inte att få chansen såhär, skulle bli så himla glad!

 • sofia says:

  Jag vill så gärna vinna guldbiljetterna till poolpartyt till mig och min kompis så vi kan få en välförtjänt paus i pluggandet och få slappa/festa lite innan alla sluttentor! Sol, bad och skönt sällskap låter dessutom som ett superrecept för en awesome resa!

 • Sanna says:

  Hej Victoria! 😀 Detta låter ju MINST sagt grymt!! Jag hade gärna velat ta med mig en kompis och festa med dig och alla andra härliga personer 😀 hoppas hoppas! Puss och kram

 • Jonna says:

  Jag kräver en kul resa och mycket att skåda, med en guldbiljett och ett presentkort får jag båda.
  Finns det nåt bättre än att resa så säg, för det är ju det härligaste som finns enligt mig.
  Jag vill vinna för att saker upptäcka, så ge mig en biljett så jag till flyget kan inchecka.
  Ett galet poolparty är ju pricken över i:et, det bästa man kan begära i det dagliga livet.
  Jag vill festa och bada med min bästa vän, utan att behöva ta från min fickpeng.
  Snälla ge mig denna chans, så lovar jag att bjuda på sång och dans.

 • Elina says:

  ALLTSÅ VILKEN TÄVLING! Jag skulle bli så otroligt jäkla glad om jag skulle vinna denna resa åt mig och min bästa vän. Att få överaskka min vän med denna resa skulle göra mig så otroligt glad! Hon jobbar ständigt och sliter och har aldrig tid för att resa bort så för henne att få åka på denna resa skulle vara guld värt. Det skulle vara så kul att åka iväg på denna resa och få träffa massa underbara människor och bara få leva lite utanför vardagen bara för några dagar. Det skulle ge mig och min vän så jäkla mycket roliga minnen ihop som vi skulle prata om i evigheter. Det skulle vara så otroligt kul att få skämma bort min fina vän som ständigt ställer upp för alla även om hon inte har tid, detta skulle vara som ett tack från mig för alla gånger hon ställt upp. Tack för en grym och inspirerande blogg! kram kram

 • Gogolito says:

  Because I’m worth it. Kram!

 • Mire says:

  Åh, detta måste jag tävla om!

  Jag fyller 22 år i Maj och vill verkligen komma bort. Paris står högst upp på önskelistan så vi får se vart jag och min fästman hamnar. Hur som helst, så hade jag mer än gärna velat vinna en biljett till årets poolparty. Det hade varit så himla kul att få träffa dig och alla andra inspirerande människor. Håller tummarna! Hugs, Mire.

 • Anne-Sofie Olsson says:

  Jeg vil rigtig gerne tage min søde veninde med, som jeg til dagligt læser til sygeplejerske med. Vi har brugt oceaner af tid på, at læse til eksamen. Og nu er den endelige overstået. Vi kunne godt bruge sådan et frisk pust fra studielivet, og komme ud og og få en på opleveren. Da vi jo som sagt er studerende er dette også sådan noget, som vi ikke bare lige har råd til, men som ville være fantastisk og ikke mindst godt for os 🙂

 • Johanna says:

  Åh, det låter ju helt underbart! Jag är 18 och tar studenten i år. Det är mycket blandade känslor och lite ångest för framtiden. Därför hade det varit helt underbart för mig och min bästavän att få en häftig och rolig upplevelse mitt i denna tid där allt är lite känslosamt och rörigt. Dessutom har min bästavän haft en del familjeproblem ett tag och därför vet jag att hon skulle njuta så mycket av att komma iväg. Vi har ju inte jätte mkt pengar heller så sådana här roliga grejer går ju nt riktigt att ordna själva alltid. Jag unnar verkligen min bästis detta, och att göra det tillsammans med henne som i en slags studentpresent hade varit så underbart!

  Håller tummarna, xx.

 • Jag är en riktig nellyholic. Har alltid velat hänga med på något av Nellys galna event efter ha sett alla bilder och video på hur roligt det bruka vara. Vore dröm uppleverlse att få ta med en vän på Nellys pool party !

 • Laura says:

  I want to win because i come from lithuania and there arent any pool parties so I havent been to one ever. And what can be better than a pool party with Nelly

 • sofia says:

  Hej Victoria!

  Jag har en helt UNDERBAR bästa vän. Tyvärr bor hon för tillfället 856km fågelväg ifrån mig. Jag skulle älska att få ta med henne på den här resan och ha kul med henne och er! När hon och jag hänger är det alltid party och jag kan lova att vi kommer att sprida denna partykänslan med hela Nelly-gänget.

 • Ninni says:

  Herregud vad underbart det låter! Om jag vann tävlingen skulle jag ta med min bästa vän. Hon går igenom en jobbig period just nu då en anhörig till henne fått cancerbesked. Detta skulle muntra upp henne och få henne att tänka på annat, även om det bara är för en dag. Vi gillar att hitta på saker tillsammans och träffa nya människor så detta vore helt underbart att få följa med på.

 • Siiri says:

  Hi! First, Victoria, your blog is the best! Simple and cool ;-). And well, me and my boyfriend are having THE 1-year-anniversary on 10th of the May. Would be the best suprise for him to bring him to cool poolparty, right!?:) (and give me motivation to hit the gym more often now, hehh.) Thats why I should win. Thanks for the coolest blog!

 • Laura says:

  I love nelly so much and would really live to meet you Victoria!

 • Mareike says:

  You are my Idol girl! Love your style, smile and your pretty face. I would love to meet you in real life. Kiss<3 mareike

 • Caroline Stadsbjerg says:

  I should win this! One of my bestfriends and I have had a period one and a half year ago, where we didn’t even talk. It was a big misunderstanding, but it was hard with almost 5 months without talking. We are okay now, but I’ve moved to a bigger city quite far from her, and the last year we have only seen each other three times. It would be amazing to invite her to such an amazing event! Who would want to miss out on that?!

 • Clarisse says:

  Oh my god what a competition! I couldn’t ask for a better one… Of course I want to participate, it looks so dreamy and I wish I could win.
  Why? Because I love Nelly. I am impressed with the way they run their business. Good products, trendy and stylish, free delivery and worldwide shipping. A great combination for Success.
  Then, a pool party? In a secret place????? I mean, who doesn’t like it? I want to be a part of it, pleaaaaaaaaaase !!!!!!!
  By the way, I love your blog you are such an inspiration…
  Thank you for this opportunity 🙂
  xx
  Clarisse (from France)

 • Felicia says:

  Hej! Gud vad jag skulle vilja vinna detta!! Jag tar studenten denna sommar och alla ska iväg på studentresorna i maj men jag och mitt gäng hann aldrig boka innan typ allt var slut! Har sån ångest för när alla reser iväg på livets resa medans vi sitter kvar i skolan. Därför skulle jag verkligen vilja vinna dessa biljetter så jag och min bästis kan få uppleva en rejäl fest! Kram

 • Mmmia says:

  Wau! That sound so awsome! So i wanna join! 🙂
  So why me, well beacuse it would be so amazing and inspiring to party with all my favorite bloggers from scandinavia. With all the people i admire. 🙂
  Sun, good athmosphere, inspiring people, good music and poolparty that sounds so amazing and i wouldn’t and shouldn’t miss that. 😉

 • Sofia says:

  Jag skulle så gärna vilja bjuda med mig min vän som råkar fylla år i början av maj dessutom!
  Förra året fixade hon en överasskningsfest till min födelsedag och jag känner att jag inte vet vad som skulle passa bättre än detta att ge henne tillbaka!
  Vi ses inte så ofta och det skulle vara så otroligt kul att få hitta på något vi inte gör annars, hon kommer ifrån en liten stad och åker oftast inte ifrån den så jag skulle vilja ta med henne ut från hennes bubbla och ta med henne på en resa hon aldrig kommer glömma !

 • Therese Stefansdotter Andersson says:

  Kan stå på huvudet och snudda näsan med tungan. Det blir helt enkelt ingen fest utan mig. I’m all in!

 • Elin says:

  För att jag kollar din blogg varje dag ;)!

 • Sara says:

  Ska man kommentera här? På Nelly.com verkar det vara olika deltävlingar för att få chansen att vinna ett Golden Ticket. Jag tycker iaf att jag och min bästa tjejkompis My verkligen förtjänar att få åka på äventyr!! Varför? Därför! För att vi är 2 fria själar fångade allt för länge i kalla Sverige. För att vi behöver komma ut, damma av finkläderna, dansa tills fötterna värker och skratta tills vi får kramp i magen. För att det har varit uppförsbacke och motvind för oss allt för länge. För att vi tillsammans har lyckats vända den dåliga trenden. För att vi förtjänar det helt enkelt! 🙂

 • Miriam says:

  Sounds super cool!
  I’m a 22 year old girl from Norway. ATM I work at a children-school, and in the fall I’m going to begin to study again. Me and my boyfriend are looking for an apartment -which is really hard and really expencive in Norway- so there will be no sommervacation or anything spontanoius fun for me this summer. Pleas choose me, and help me get some some extra fun this spring/summer, and some motivation for everything that lies a hed for me!

  xo Miriam

 • Helena says:

  I should join the pool party because my skin is asking for sun, my body wants some fun and my mind is longing for adventure after this long and cold winter. Because this summer will be a never ending summer and this party is the best way to start it!

  P.S: And I would love to meet you too!!!

 • Rebecca says:

  For en konkurranse og for en premie!
  Er mange gode grunner, men tror jeg vil nevne at for det første så er Nelly den butikken jeg
  desidert shopper mest på, så dette hadde virkelig vært en drøm.
  Er en ung travel småbarnsmor, med en liten en som fikk en ganske tøff start i livet. Det første
  året har gått mye til han, og kan ikke huske sist jeg har vært på en skikkelig fest; aller minst et pool party! Tenk så gøy!
  Krysser fingrene og alt annet jeg har!

 • Hej, vi var tre tjejer som gjorde en månad i Thailand för en månad sen och min bästa vän kunde inte hänga på då hon har stor utgifter då hon just flyttat. Det vore underbart att få överraska denna pangbrud med ett rejält poolparty! Själv tackar man ju inte heller nej till årets poolarty! 😉

  Kram!

 • Malin says:

  Jag skulle tycka det var himla kul att vinna ett sånt här hemligt äventyr. Jag bor för tillfället i Norge och har gjort det i snart 1,5år. 1:a maj flyttar jag hem till Sverige och att få ta med en av mina fina vänner på detta som jag inte har inte träffat på 8månader hade varit sjukt kul!

 • Clara H says:

  För att jag mitt i plugg-och-ansvarsdimman insåg att FAN jag är bara 21, det är dags för mig att bejaka min ungdom och leva. Denna fest vore det perfekta startskottet på ungdomen 2.0 för mig. Att inte alltid tänka på veckohandlingen, ekonomin och nästa tenta,

 • Julia sundquist says:

  Visst skulle jag tycka att det var otroligt jävla underbart att få vinna denna resa speciellt med tanke på all stress i skolan. Dock är inte det den främsta anledningen till att jag jätte gärna skulle vilja vinna, utan den främsta anledningen är på grund av min fina vän Nana. Hon som alltid funnits där när ingen annan gjort det och hon som alltid stöttat mig till 100%. Den vännen som man alltid kan vända sig till vad det än är och som aldrig dömer. Jag skulle vilja visa min uppskattning för henne genom att ta med henne på den här stört roliga upplevelsen. Vi både fyllde även 18 i år och det betyder att vi har haft exakt 10 år av äkta vänskap så det finns även något att fira haha! Nu håller jag tummarna att jag vinner så att jag får överraska min bästa vän Nana <3

 • Kristina Kolchedantseva says:

  I would like to join you because I feel myself so bad for the last time, so stressed with studying and working… I would like to just go away from everyday routine and do something different and fun! 🙂 And I would like to take my best friend with me and it would also be so fun to meet you and other cool bloggers! 🙂 It would be the best gift for my 20th birthday!!! <3

 • Jag och min bästa vän Malin älskar båda solen, poolen, coctails och palmer, bikinis och vattenmelon – men det finns ett problem! Vi har trots hela 7 års vänskap ännu inte upplevt ett riktigt pool party tillsammans. Jag känner att det är dags nu! Att destinationen är hemlig passar oss perfekt då överraskningar får oss att hoppa i taket, vi är alltid är “up for an adventure”! Vi älskar bloggvärlden och skulle tycka att det skulle vara så häftigt att få träffa dig, Victoria, och alla andra härliga bloggare. Därför borde vi få hänga med på Nelly pool party!
  Min mailadress är [email protected]
  STOR KRAM från Matilda!

 • Louise says:

  What a great contest!
  I would love to win this, not for me, but for my best friend. She is getting married in September and this year, its all about celebrating her and this event that will change her life. As we are still students, we can’t afford a huge bachelorette party. Nevertheless, we really want to make it memorable. And I think that this pool party would be such an awesome surprise and a pre-celebration. I personally had a tough start of the year so I would be so great to be able to enjoy ourself, have a bloody good time, dance and relax. And the Nelly gift card is just the icing on the cake, what more can girls ask for? I shop there often, I really love this website. I always go on it whenever I have something particular in mind and I find it every time. I’ll keep my fingers very crossed! Thank you for this contest!

 • Isabella says:

  Kämpar just nu med skola och jobb samtidigt vilket gör att dagarna verkligen går i ett. Det tar på krafterna och mitt humör går upp och ner hela tiden. Att få se fram emot en sådan här sak och bara få ett avbrott i vardagen hade ju varit fett!! Oavsett vad destinationen blir så vet jag att det kommer vara 1000 gånger bättre än här hemma som man är rätt fast i just nu. POOL PARTY vem vill inte på det liksom?! Hoppas jag vinner!! 🙂

 • Pauline Norden says:

  Ett underbart sätt att kickstarta sommaren på!! Vänner, värme, skratt, bad, drinks – hur nice??!!
  NU kör vi!

 • Chi Vo says:

  Hei,

  Jeg har gjerne lyst til å vinne billettene til meg og ei venninne som jeg synes fortjener det beste! Vi skulle etter planen reise til Dubai 8 April 2015 for å hoppe fallskjerm og sole oss på stranda. Dette hadde vi planlagt lenge og vi gledet oss veldig mye til denne jenteturen. Men på grunn av passet mitt som går ut om 3 mnd så fikk jeg ikke mulighet til å dra. Jeg ønsket derimot at venninna mi og søsteren skulle fortsette turen uten meg og de gikk ombord på flyet. Der stod jeg. Full av skuffelse og ikke minst sint fordi jeg ikke hadde sjekket dette med passet tidligere. Lite visste jeg at de hadde gått ut av flyet. Vi møtte hverandre igjen kort tid etter og de fortalte at reisen ikke hadde blitt det samme hvis jeg ikke var med. Jeg ble utrolig rørt. Jeg ønsker virkelig å gjøre opp for meg og glede henne ved å gi denne billetten <3

 • Josefin says:

  Åh vilken grym tävling!
  Josefin heter jag, och skulle jättegärna vilja vinna detta och bjuda med min underbara bästavän. Vi är 18 år gamla och tar studenten i vår/sommar, detta skulle ju vara den perfekta studentpresenten! Förhoppningsvis lyckas vi på denna destination få till en lätt bränna tills vi springer ut i våra vita klänningar, det vore ju bara så najs! Min vän fyllde även precis 19 år och detta skulle ju helt klart vara en galet schysst present till henne! Vi har länge pratat och drömt om att exempelvis resa någonstans och göra något kul tillsammans och vi båda jobbar, vid sidan av skolan, extra på restauranger för att tjäna ihop det där extra slantarna för att kunna göra just det. Nelly Pool Party vore en perfekt möjlighet för oss att inte bara lära känna nytt folk och ha sjukt kul, men också få den där upplevelsen vi alltid pratat om. Efter allt slit i skolbänken och på jobbet de senaste månaderna skulle detta vara en finfin belöning för oss. Kan skriva långa rader om hur vi funnits varandra genom svåra tider osv. men det fyller egentligen ingen funktion då det är en ren självklarhet för oss, men efter allt skulle det vara så underbart om jag fick bjuda med min bästavän på en fest vi sent glömmer. Sedan att vi båda älskar att dricka drinkar, skratta, lära känna nytt folk och dansa tills natten blir dag är ju bara ett plus i kanten! 🙂 (och det skulle ju bara vara så underbart att få dansa och fira in sommaren med en av mina absoluta favoritbloggerskor!) Ha det bra så länge!

 • Suss says:

  Det vore så skönt att få fly Sverige ett tag, slippa all stress med familj, plugg osv. Detta år har varit sjukt påfrestande och det vore helt underbart att få ta med min bästis och hänga med min favoritbloggare <3

 • Isabella says:

  Åh, det hørtes helt magist ut å få bli med på en reise i mai! Jeg er norsk student i Göteborg, som ikke har mer å leve på enn andre CSN-studenter, så har altså ikke råd til reise. Sommeren min består alltså av 0 reiser. Det er litt tråkigt, men derfor skulle jeg bli SUPERGLAD om jeg fikk bli med på en sponset tur med Nelly-gjengen. Elsker reise, elsker bad og elsker nye mennesker! Dere i blogg-crewet virker for øvrig som sykt chill og kule mennesker. Hadde vært en opplevelse for livet <3

 • Mathilda says:

  Du verkar vara trevlig och go
  Nästan lika snäll som en ko
  Om vi skulle parta och hänga
  Det skulle bli en riktig sommardänga
  Ligga i poolen och brassa
  Efteråt är vi alla en bit mandelmassa
  Inte glömma att smörja
  Annars kan det bli en väldans sörja
  En glass i munnen och en drink i handen
  Låt oss ta en bild på stranden
  Bikini eller baddräkt, det gör detsamma
  för i mina ögon är vi alla samma
  Hoppas du väljer mig, en glad och rolig tjej
  Det tror jag skulle bli en jättegrej!

 • Evelinn says:

  AJDÅ, det står 0 kommentarer. I’m screwed. Den första blir säkert läst men aldrig vald. But here goes all or nothing.

  Evelinn heter jag, 20 år gammal partypingla. Jag tror att det är många som känner igen sig och relaterar när de läser om den här tävlingen, många tjejer och killar som tänker att ja, jag älskar att resa, jag älskar att festa och jag älskar att shoppa. Som att just den här tävlingen är skapad för dem, ja, jag vet, exakt så känner jag. Jag skulle kunna skriva en hel uppsats om varför just jag skulle få följa med på det här äventyret men det spelar ingen roll. Det handlar inte om vem som skriver mest eller minst i sin motivering. Åtminstone inte för mig. Det som ligger mig varmt om hjärtat är den där känslan, att veta att tävlingen är ämnad för såna som mig. Men med tur och din hjälp så är det inte längre än känsla, det är en verklighet. Tack för att du åtminstone tog dig tid att läsa! Wish me luck.

 • Karolina says:

  I am a high school girl living in a little town, daydreaming all the time. I’ve never had enough money to travel but as soon as I graduate I’m going to move and study fashion journalism since I’m crazy about this and managed to run a blog successfully for 3 years, without even having my own camera, but asking some photographers to help me. I think a pool party would be a great experience & my bff and I would make our childhood dream come true 🙂 I remember we used to sit in my room watching gossip girl and all those parties by the pool, ahh! Definetely gonna have one for my birthday… Someday 😀
  Hope you’ll chore me, xx

 • Adina says:

  Det här vore så himla stort att vinna, och jag kan inte förklara hur lycklig jag skulle bli om jag fick det där vinnar-mailet 22/4.
  Att få spendera ett dygn i paradiset tillsammans med människor som har samma passion för mode och bloggande som jag har, att få träffa mina stora bloggidoler och de människor jag ser upp till allra mest… Det vore verkligen A Dream Come True

 • Isabel says:

  Hej! Jag heter Isabel och är 19, snart 20 år. Tanken att åka på denna fest tillsammans med dig och Nelly + en kompis är så rolig och underbar att jag bara vill att den ska vara sann. Jag och min kompis har länge funderat på hur vi ska fira våra 20års födelsedagar och detta skulle verkligen vara en underbar present till oss både, en otrolig bra start på vårt nya liv som 20åringar. Poolparty är verkligen det bästa som finns så jag kan tänka mig hur najs denna kombo tillsammans med Nelly skulle bli.

  p.s btw älskar din stil och blogg :))

 • Hanna bengtsson says:

  För några veckor sen gick en vän till mig bort. Hon dog plötsligt när hon var på sin drömresa. Jag skulle vilja vinna denna feta tävling och ta med min bästa vän Emma för att vi måste leva för vår vän nu. Hon var den mest levande tjejen jg nånsin mött och resa var hennes grej, detta känns som en perfekt grej att unna oss mitt i all skit och för att hedra hennes livsstil – att ta vara på varje dag, tillsammans!

 • Beatrice says:

  Hej!
  Anledning till att jag vill vinna biljetter till Nellys poolparty är för att kunna överraska min bästa kompis Sofia och pigga upp den här juridik-våren. Våra andra kompisar har flyttat till andra städer/länder och det är helt enkelt bara hon och jag kvar i Stockholm nu så att få ta med henne på ÅRETS FEST ( 😀 ) skulle motsvara hur extra tacksam jag är för att jag har haft henne det senaste året. Sedan att få shoppa lite inför det hos nelly vore ju lyckan komplett 😉
  Kram kram

 • Emilia says:

  Tjo!
  Jag är inte den typen som är bra på skriva fina seriösa poolparty dikter, eller jo kanske lite. Kan testa…
  Jag står här på jobbet och googlar bloggar
  Min chef hoppas nog på att jag jobbar.
  Jag kom in på din fina blogg och såg en tävling från Nelly.
  Ett poolparty, perfekt..då kan jag få visa upp min vältränade belly.
  Ta ett par bikini bilder och lägga upp på insta
  Göra bomben på ett poolparty och få stryka en till grej från min bucket lista!
  haha..5min tog det, helt okej ändå!
  Sen har jag faktiskt en as snygg baddräkt som jag skulle kunna få inviga lite i för väg..vore as kul att hänga med 🙂
  hare! <3
  Men anledningarna till att jag borde vinna är att 1. Jag har

 • Hand i hand har vi gått genom livet sedan vi fyllde nio år gamla. Genom åren har vi varit oskiljaktiga, som två systrar med blodsband. Tillsammans har vi upplevet livets härliga äventyr så som den första kyssen, alla bus under grundskolan, smaken av den första cidern, studentens lyckliga dagar, you name it. Men vi har också funnits där för varandra, hjälpt till att hålla huvudet högt, kramats & gråtit när livet har varit som svårast. Från små lekande barn har vi gått till festprissarnas ungdomar till unga vuxna kvinnor, hand i hand. Vi har precis fyllt 20 år båda två och hela livet står och bankar på dörren. Högskola, resor, jobb, & relationer står inför våra fötter och det är så jävla läskigt ibland, men också så otroligt spännande. Jag vet att jag & Alice aldrig kommer glida ifrån varandra, spelar ingen roll hur långt livet drar oss isär. För likt jordens dragkraft kommer vår vänskap alltid att föra oss samman igen. Men en galen resa med ett poolparty utan dess like är precis vad vi behöver innan vi ger oss ut i livet på riktigt. Att kunna ge det till Alice, ännu ett äventyr att uppleva tillsammans, hade varit lycka för själen!

 • mia says:

  Åh, det här låter ju alldeles ypperligt! Ett poolparty slår ju aldrig fel.
  Dessutom behöver jag sola mina vinterbleka ben!
  Så hur kul vore det inte att få chansen såhär, vart nu denna hemliga destinationen egentligen är…

 • Lisa says:

  Jag och min vän förtjänar att komma iväg på denna asgrymma fest som en belöning.
  Vi har kämpat, kämpat och kämpat de tre senaste åren med plugget, suttit dag ut och dag in.
  Men nu äntligen är det dags för studenten och självklart är våra slutgiltiga klänningar från bästa Nelly.
  Det skulle vara obeskrivligt skönt att få släppa allt för en stund ungefär en månad innan den stora dagen
  och få unna sig en rolig upplevelse och skapa massa nya minnen på Nellys poolparty! Självklart skulle det
  även vara otroligt roligt att få träffa några av sina största förebilder och favorit bloggerskor, där
  framförallt du Victoria!! Ni har inspirerat oss så mycket under vår gymnasietid och fått oss att inte ge upp
  och nu vill vi så gärna komma och hänga med er på årets grymmaste poolparty!!
  Snälla hjälp oss att föreviga de sista dagarna innan slutet på vår gymnasietid!

 • Ebba says:

  Resa är det bästa jag vet. Poolparty är också bland det bästa jag vet. Och att få uppleva det tillsammans med den bästa kompisen jag vet skulle ju bli det bästa någonsin! Jag och min kompis har velat resa tillsammans länge nu, men vi har inte haft tid och pengar. Så att vinna den här tävlingen skulle göra oss så glada 😀

 • Jessica Norman says:

  Vilken underbar möjlighet! Min syster fyller 22 år den 9 maj och hon har pratat om att hon vill resa bort någonstans för att fira sin födelsedag. Det här skulle verkligen bli en så himla grym överraskning att ge till henne. Vi älskar fest, härligt umgänge, värme, sol och bad så vi båda skulle verkligen uppskatta detta, njuta av det och göra det bästa av tiden tillsamman och med er.
  Det spelar ingen roll vart destinationen är för vi skulle göra det grymt kul iallafall 🙂

 • Leni says:

  Summervibes. Great people. Great music. Great food. Great fashion. I don’t know where to end.
  This would be so much fun for my best friend and me. We are two students from Germany, always ready for some nice adventures and open to meet new people. And of course fashion is our great passion.
  This would be the perfect variety from univerity and an unbelievable start in the summer.

  Sunny wishes from Germany and like we would say: Bitte nehmt uns mit und lasst uns eine unvergessliche Zeit haben!
  xx

 • Sammy says:

  Hi Victoria

  I really believe that I should win the ticket because I’m a Nelly lover! I love everything about Nelly, and I don’t believe I’ve been on a single night out in the last year without wearing something NELLY! I would love to be at the pool party to party with you all and see some of the faces that have made Nelly.com possible!

  Thank you SO MUCH for soing this and showing your love to your customers! We love you too!!!!

 • Linnea says:

  Hej Victoria! Jag skulle jättegärna vilja vinna denna resan för jag har världens finaste vän som jag skulle vilja åka iväg med. Jag har kämpat lite med personliga händelser och skolstress eftersom jag snart tar studenten (yay). Sanna, min vän, har sett hur tufft jag tyckt det varit ett tag nu och har bestämt sig för att göra min studentdag till världens bästa dag, hur vet jag inte men hon har tagit ledigt hela dagen och planerar en massa hemliga grejer. Jag hade behövt få åka iväg på livet äventyr (så kul att det är secret destination?!) och jag hade velat ta med mig henne för att jag vet hur mycket hon jobbar och jag vet hur mycket det hade uppskattats, av oss båda. Kram 🙂

 • Johanna Boman says:

  Hej Victoria och Nelly.com!

  Jag heter Johanna och är 18 år, nu i juni tar jag studenten. En dag som jag längtar efter så himla mycket och som verkligen är värd att fira. Denna resa tillsammans med min bästa vän hade varit det fetaste sättet att fira våran student på. Sol, värme och drinkar bättre hade det inte kunnat bli! Sen att få chansen att vinna ett presentkort på 1000 kr på Nelly hade hjälpt oss att se flawless ut på studentdagen.

  Hoppas vi ses i maj!

  /Johanna Boman

 • Amanda says:

  Hallå!
  Vem har inte drömt att få åka på världens poolparty!?
  Det skulle bli den pampigaste tentafesten ever för mig och min partypingla Sofia, som har suttit med en ENORM latintentamen i snart 3 veckor.
  Dessutom få en klockren anledning till att unna sig en underbar ny bikini från nelly.com!
  Skulle vara så tacksam att få “bust some moves” i solen med underbara människor!
  Klockren tävling!

 • Liborius says:

  Kort och gott: Välj mig! Hur awesome verkar det inte?! Tar självklart med mig bästis!
  PUSS

 • Emma Klint says:

  Jag tar studenten i början av juni och efter det kommer jag och min bästa vän splittras och åka åt två helt olika håll i Sverige. En resa som denna skulle vara det perfekta tillfället att ta till vara på den korta tiden vi har kvar vid varandras sida, och det skulle vara helt fantastiskt att få göra det med Nelly som alltid har så mycket kul grejer på gång! Jag är dessutom beroende av deras hemsida så att spendera ett presentkort där skulle inte vara svårt.
  Massor av kramar!

 • Aloha from O’ahu, HI Victoria!
  I have been a huge fan/follower of yours & the whole IM NEXT team for awhile now. You all inspire me so much – from the clothes you wear, to the style of photography, and the amazing places you get to travel too! Being born and raised on a island has made me appreciate the little things in life and the beauty of mother nature. Winning the golden ticket and getting an opportunity like this would be once in a lifetime. I do live in what people call ‘paradise’ but to see what other forms of ‘paradise’ we have on this Earth would be amazing. Times have been rough the past couple months, but I’ve been staying positive and holding my head up high. Fall down seven times, stand up eight. My father always encouraged me to follow my dreams, and never think the sky is the limit. If you want something you and only you will get yourself there. That is why it’s amazing to see you and many other bloggers I follow living their dream.

  Hoping and praying you pick me! Lara Ann Allison, 26 year old Libra – Dragon from O’ahu, Hawaii.

  xoxo

 • Sanna says:

  jag och min bästa och allra mest älskade vän bor i olika städer och våran hjärtan blöder verkligen över att vi inte kan ses så ofta som vi önskar och skulle behöva.
  Nu har hon dessutom fått sitt hjärta krossat och jag skulle så otroligt gärna vilja göra något för henne, att få vinna biljetter och få åka iväg på ett magiskt härligt party med henne är verkligen något jag skulle vilja ge henne.
  Jag vet att vi skulle få en oförglömlig kväll !

 • Lana says:

  Hvorfor jeg fortjener å VINNE?
  Jeg har gått gjennom så mye helvete de siste årene hele tiden. jeg har blitt ødelagt og klart å få meg opp på beina igjen etter så lang tid. jeg har aldri fått REISE fordi jeg aldri har hatt råd. Pga krigen som foregår nå i landet mitt Irak, så plager det meg veldig og jeg er helt knust. hvis jeg bare kunne glemme alt for en dag så hadde det betydd så mye for meg. det hadde hjulpet så mye. jeg har bursdag 2 mai og som alle andre år gruer jeg meg fryktelig mye fordi jeg aldri har fått feiret eller vært glad på bursdagen min. alltid noe som har kommet i veien. og for engangs skyld ønsker jeg at jeg kan ha en fantastisk feiring på vei til å bli 21.

 • Patricia says:

  Hej!
  Jag har svårt att motivera varför just jag ska vinna. Men känner att det allt är värt ett försök idag. Har haft en av de värsta dagarna i mitt liv tror jag. Har precis förlorat min stora kärlek och dessutom nyinflyttad i en stad för att plugga, utan mina vänner som bor långt bort och jag inte kan träffa, extra jobbigt en dag som denna. Skulle behöva en liten ljusglimt för att känna lite glädje i detta kaos. Vet att det löser sig men hade varit kul att ta med en av mina vänner på något kul så jag har något att se fram emot igen! Ha det bäst, kram från en tjej som vill bli glad igen

 • Sina Melissa says:

  Hey dear Vic,

  I’ve known your great great blog for a really long time now and I’ve been loving and following it since then! This competition is amazingly exciting!!! I’ve already joined it on Lisas Blog because I read and follow all of the “I’m Next”-Blogs so I thought why not join the competition on all blogs?! I hope this is fine…(: Now about me: My Name is Sina Melissa, I am 20 years old and I live in Germany. I have a passion for food, fashion and travelling. (: My best friend Marie left Germany in the beginning of this year to go to Paris to live there for a few months in a French Family as an Au-Pair.

  First of all: I miss her like crazy (and she misses me too). I even went to Paris in March to celebrate my birthday there with her because there is no Person I would rather have spent my birthday with than with Marie! We had three incredibly great days together and I had the best birthday ever. So obviously we both were kind of sad when I had to go back to Germany and we haven’t seen each other since then. Of course we always text to keep each other updated about what’s happening in our lives but it’s obviously not the same like actually spending time together, like going out together, clubbing together, having cozy nights in with pizza and TV. She is honestly the best friend one can wish for and I have never met a person who is more similar to me…so yes..I really really miss her!

  Second of all: I know Marie could really use a break. She was lucky enough to find a nice family in Paris to live in but there are still a few things she’s complaining about. For example that she misses her privacy a bit and that it’s super hard to get to know people at her age. She constantly has to take care of the kids and she hasn’t really met a lot people there to hang out with. So I know she misses to just have fun and go out with people who are the same age. And to be honest I could also use a break right now …and this Nelly Pool Party sounds so damn amazing…Plus Marie and I made a bucket list with all the crazy fun things we want to experience and do together and trust me something like the Nelly Pool Party is definitely something that’s going on the list right now haha

  So yh ..that’s about it. Winning this competition would honestly be the greatest and most exciting thing ever and I can only imagine how much Marie would freak out if I was able to tell her that we are actually joining the Party (and of course I would freak out first haha)!!!!

  I hope you are having a great Weekend Vic! Greetings from Germany!! (:

  Loads of love
  Sina Melissa xx

 • Estelle says:

  Hej Vickan! Helt underbar tävling, hoppas hoppas hoppas att jag har en chans att vinna! De senaste månaderna har jag försökt bygga upp en modeblogg med hög kvalitet på bilderna och jag gör mitt bästa för att inspirera folk att göra miljövänliga klädval (utan att tråka ut någon!). Mitt sikte är mot toppen, och jag har lyckats bygga upp en liten läsarskara som växer dagligen.
  Personen som har gjort det möjligt för mig att starta allt detta är min underbara syster – det har varit tidiga morgnar, sena kvällar, hon har skyndat till/från jobbet bara för att hinna plåta med mig. Inte minst har hon varit bollplank och spenderat timmar och åter timmar åt att hjälpa mig hitta inspiration. Tänk om jag kunde få ge henne detta! Dels hade det känts underbart att få ge tillbaka när hon gett mig så mycket, och dels är det en enorm möjlighet för mig att knyta kontakter med andra bloggare. Sen har jag ju läst din blogg i flera år, det hade varit så himla kul att få träffa dig irl.
  Sist men inte minst så fyller jag faktiskt år den 22/4 – hur sjuukt bra födelsedagspresent hade det inte varit att få detta?! Kan inte beskriva i ord hur tacksam jag hade varit och vilken möjlighet det hade varit för mig. Hoppas verkligen att vi ses på flyget!

  LOVE från
  Estelle
  http://estelle.devote.se

 • Isabella P says:

  Vinner jag så kommer jag ta med min bästa vän Yasmin, hon är min klippa om någon!! Det som är så roligt med denna tävling är att den kommer lagom till hennes födelsedag som är den 5 maj & hur bra är det inte att kunna delta i ett grymt poolparty och ge henne ett ordentligt firande! Själv vill jag vinna eftersom jag inte bor så nära mina vänner i dagsläget och det händer inte så mycket i livet just nu förutom det tråkiga som inte är värt att nämna i detta HÄRLIGA inlägg!:) Man har inte haft så himla roligt på ett bra tag nu så detta hade varit ett perfekt sätt att kicka igång sommaren på! Träffa härliga människor, socialicera, festa och leva i nuet! Let’s do this!

 • Annie says:

  Anledningen till att jag vill vinna denna tävling är pågrund av att det är ett poolparty med er, jag vill inviga alla mina nya badkläder som jag köpt in dom senaste månaderna, och jag vill få lite mer tid med min syster också, eftersom att vi nästan aldrig umgås heller. Att vinna priset hade även varit pricken över i:et, just för att jag har skämts över min kropp tidigare också, då jag varit för smal, men nu har jag fått lite kött på benen och fått den figur jag alltid velat ha. Och sen också för att jag tar studenten nu i sommar och det hade varit en bra start på de “nya året”. Själv tycker jag inte om sommaren så mycket i Sverige, och har vid många tillfällen velat åka utomlands, men eftersom jag är så dålig på att spara pengar, och alltid shoppar upp pengarna från studiebidraget så har jag aldrig haft råd med en utomlands resa heller. Sen har jag ju aldrig varit på ett poolparty, så att vinna det hade varit de bästa pris och bästa poolparty någonsin. Plus att man vinner 1000 kr i presentkort och då kan man köpa in nya färgglada plagg nu till sommaren.

 • Sally says:

  Oh my gosh, what a crazy competition! That would be so freaky to anyone who wins it. Of course I would love to win aswell.
  It would be so much fun to meet all of my favourite bloggers and to see all the cool and fun stuff of your photos “behind the scene”. And yeah a party sounds always fun and then in a secrete place duh ?!!!!
  Love from Germany, xx.

 • Frida says:

  30-års-kris, singel, alla tjejkompisar får barn 2015 = skulle behöva en frisk fläkt…

 • Zane says:

  When I read this few days ago I thought – ok, thats just unreal to actually win 😀 there is going to be million comments and why me. So I backed out. But to be honest, I just kept thinking about the party and this opportunity and how stupid it would be not to even try to be the one. In fact you need to take a chance to actually get somewhere if you really really want to. So here I am. Writing this. But speaking about the question why me – I have birthday in 10th of may ( as I read these other comments there are few girls with birthdays in may as well and we all would be grateful for present like this on our birthdays), at the moment I am studying architecture and working at the same time. So its pretty hard to find a time to plan my birthday or just to have fun between all the stuff going on, therefore to go to party like that on birthday… what else do you need 🙂 but birthday is not the only thing why I really want to go. I want to meet you. I have been following you for a while and this latest trip with your boyfriend and friends was just epic. Would love to go on the similar trip on day with my boyfriend heh 🙂 And man, your body. Its my goal for sure. You are an inspiration to healthy life 🙂 everyone needs one. And as for your style… In my opinion it its so hard to have this simple look and stand out, but you are doing it so good and its unbelievable 😀 like YSL do it with their simple purses that stands out… 😀 So it would be cool to just get to know you not only through your blog but also in life. Nelly is such a crazy firm so there is no doubt that this Nelly’s pool party will be a great environment for meeting you, partying, and just spending a crazy time with good people. And one last thing about Nelly’s gift card… Well I have few things that is in “I heart” title in Nelly’s webpage, so I definitely know that it wouldn’t be so hard to choose for an awesome pool party outfit for this event 🙂
  To sum up, the main thing is that my friend and I would be sooo excited to get this opportunity. It would be unreal!!!

 • Isabela says:

  Hey Vicki!

  It’s so awesome that you can do this competition, because it’s so rare. I would really love to meet you one day, because you seem to be a really kind girl. Here are some of the reasons why I should be the ONE.

  1. I don’t think I’ll get the chance to go anywhere this spring/summer, because of work and no money save 🙁
  2. I really love IM NEXT platform. I just started my blog and we don’t have anything like that in Czech.
  3. I would go there with my bestfriend and my boyfriend in one person. We have so much fun together and he really knows how to throw a good party 😀 I love to spend time with him and I’m so grateful to have him beside me. I would love to thank him,
  4. Secret place… Just to don’t know the destination is pretty exciting! And I love surprises and warm places, and drinks, pools 🙂

  Thank you Vick for this competition, I already feel like I’m one step closer to meet you and to meet IM NEXT team, would be honor.

  Have a beautiful life!

 • Frida says:

  It would be so great to win so I can give my best friend the most amazing surprise and exam gift ever! We’ve grown up together and been best friends throughout life. She was my neighbor, my classmate for 13 years and my roomie while studying. In autumn we moved to different cities where I began to work, and she reads to get her master degree. This cool experience would therefore be amazing for us who have been through so much together!

 • Linnea Andersson says:

  Hej Vickan! Min bästa vän spelar fotboll på högsta nivå i Sverige och är väldigt framgångsrik. Hon lägger ner sitt liv på fotbollen och allt runt omkring. För ett par veckor sedan fick hon reda på att hennes korsband är av. Detta betyder att hela hennes säsong är över innan den ens börjat (sympatisera med att hela din garderob skulle brinna upp och att du inte skulle ha möjlighet att köpa ett nytt plagg på minst sex månader ;)). När jag pratar med henne nu säger hon att det enda hon vill är att ha något att se fram emot så att hon kan tänka positivt på den närmsta framtiden. Min fina vän som alltid är så glad och taggad skulle helt klart må bäst av att få åka med på denna resa för att längta, tänka på annat och bidra med en jävligt skön stämning i sällskap med massa girlpower!

  Kram

 • Matilda says:

  När jag handlar på nätet gör jag det alltid på nelly, den ständiga favoriten med bäst utbud och service. Jag skulle vilja hänga med på denna resa för att ungås med andra Nelly-älskare och för att uppleva livets fest! Har alltid varit en som är anonym, inte kommenterar, är blyg och bryr sig för mycket om vad folk tycker. Men efter en akut lungoperation i höst så har jag bestämt mig för att våga. Jag vet att chansen att vinna är liten, men tänker jag att “chansen är så liten så det spelar ingen roll” och inte kommenterar så vet jag ju att chansen att vinna är lika med noll. Därför lämnar jag denna kommentar här och håller tummarna! Kram.

 • fanny says:

  För att fira ett år utav vänskap med den människa som alla dagar i veckan kan muntra upp mig och skratta med mig. Det behövs inte en livstid av vänskap, det behövs bara den rätta. Som jag äntligen har hittat och herregud vad jag vill bjuda henne på detta. För alla skratt och leenden!

 • Jag och min syster förtjänar att vinna denna biljetten just för att jag vill ge min syster en gåva som hon aldrig skulle glömma. En sak för att kunna visa henne att jag älskar henne då hon tror att jag vill åka med någon annan. Hon har varit med om mycket jobbit under en kort tid bla en krock med älg som ställde till problem med ryggen osv. Jag vill kunna ge henne den absolut bästa för tidiga 20 års presenten som någonsin har getts i sverige. Jag vill spendera dessa dagar med min syster tillsammans med er för att visa henne att jag har kärlek och uppskattning för henne!

 • Matilda Lundin says:

  Jag ÄLSKAR att resa, jag gör det ganska ofta men till en okänd destination med dessa tjejer skulle vara så himla skoj! Ett Pool Party är väl aldrig fel 😉 Jag och bloggtjejerna verkar ha ganska mycket gemensamt. Jag är intresserad av mode, shopping är alltid ett måste när jag kommer till ett nytt land eller en ny stad, men även när jag ligger hemma i soffan så klickar jag ofta hem ett och annat från internet, oftast Nelly! Titta gärna in min instagram med lite drygt 20k följare: @stockholmbeautymatilda . Jag håller tummarna att det blir just mig som ni väljer 🙂 Kram Matilda

 • Amanda says:

  Efter en lång vinter gången, hör jag nu vårsången.
  Som jag längtat efter vår, det är ju då man som allra bäst mår!
  Innan sommaren med jobb och fart, hade detta passat underbart.
  Att få gå på ett party med en pool, hur cool?!
  Och att få presentkort för att på Nelly shoppa, säg något som det kan toppa?
  Inte mycket om du frågar mig, tänk sol, goa bloggare, nya nellykläder, min vän, pool och fest: och mig som gäst!
  En biljett av guld hade gjort mig så glad att jag trillat av stolen och längtat ihjäl mig till poolen,
  och att ha på mig ett nytt somrigt plagg, tänkt vilket tagg!!!
  Solglajjor och ett leende så brett, det kan inte bli något annat än rätt!
  Jag håller mina tummar och tår, nästan så hårt att jag får sår!

 • Evelina says:

  Jag och min syster borde hänga med för att vi är known to be ASROLIGA människor att hänga med, och är garanterat bäst på fest!! Vi har nyligen kommit varandra närmare och det vore guuuuld värt att få ta med henne på en resa som denna.

 • Jana says:

  I’ll bring the berlin lifestyle to your pool party with me!

  so isn’t there anything better than something new?

  I am already excited!

  xx

  Jana

 • Hej! Jag skulle vilja vinna eftersom jag är en sol och fest- glad tjej som sedan studenten jobbat hela sommaren och sen direkt hoppade på högskolan med extrajobb på det. Jag har längtat så efter att kunna åka iväg till något härligt ställe och bara ha kul, ta fina bilder och lämna all jobb & plugg-ångest för ett tag!Jag skulle ta med min bästa vän som jag så sällan får träffa nu när vi flyttat till olika delar av landet och jag är säker på att hon skulle behöva komma iväg och ha ha kul lika mycket som jag. Dessutom är jag ett stort fan av Nelly’s kläder och skulle verkligen vilja pimpa upp garderoben med lite färgglada, korta klänningar och en ny bikini nu till sommaren utan att hela studiestödet försvinner.
  Kram från Louise! 😀

 • Tjasa says:

  Woow it’s my dream to meet and party with ambassadors of Nelly and blogers. So why im the one to join this pool party? Here are my reasons;)

  ♡ I love to travel and meet new people,
  ♡ I am a huge fan of Nelly clothes and they never disappoint with their collections,
  ♡ to be for one day around people who are exstremely innovative cause their campaign “Epic Spring” was just epiclyamazing;)
  ♡and i think i will be good company with my fun and crazy personality:D

 • Elin says:

  Åh jag skulle verkligen vilja vinna för att det verkar vara världens coolaste grej att få åka på ett secret pool party! Sedan så älskar jag nelly och nej det vore grymt coolt!

  Älskar din blogg 🙂

 • Tina says:

  Victoria!

  Nelly räddade min och Sofies Sydkorea-vistelse. Vi bodde där och hittade inga kläder som passade eftersom koreaners storlekar är väldigt små. Vi satt på kvällarna och beställde från Nelly! Och blev överlyckliga när vi hittade vårt första Nelly-paket i vår brevlåda <3 Sofie och jag är bästa vänner och drömmer om att se Nelly och alla på nära håll, för det är ett fantastiskt företag och vi älskar era koncept! Vi är 25 år extroverta tjejer som gillar att prata och klä upp oss. Välj oss så ska vi ge er en upplevelse – vi har iaf valt er <3

 • Sophie Røddik Hansen says:

  Jeg har aldrig vundet en konkurrence før så vil utrolig gerne vinde denne fede konkurrence.
  Hele vinter perioden har jeg haft utrolig travlt med skole og arbejde og andre ting der skulle passes. Så det kunne være rart at kunne koble lidt af og nyde “livet” på en god måde. Jeg har ikke rigtig haft så meget tid til at kunne passe mine veninde forhold som jeg gerne vil pga af skole og arbejde i mange mængder. Så jeg vil gerne overraske min bedste veninde med sådan en skøn billet. 🙂

 • Stéphanie says:

  I’d would love to win because my besfriend will have soon her birthday and it would be the perfect gift for her. I want her to be happy and we never had the chance to go away together. What could be better than having vacation, sun, beach, BFF,party and the best shop ever Nelly for one weekend? For me there is no doubt that it will be THE weekend of our lives <3

 • Nadia Chowdhury says:

  Hej Victoria,

  Jag skulle vilja anmäla mig till denna tävling pga två orsaker. Den första och främsta orsaken – jag saknar min bästa vän. Jag är uppväxt i Stockholm tillsammans med henne. Efter studenten flyttade vi till en annan stad och började plugga. Det var plugg, fest och mera fest som gällde då, låten “Girls just wanna have fun” skulle passa utmärkt för att beskriva den den perioden. När plugget började närma sig sitt slut hade vi båda gjort stora personliga resor, båda var med pojkvän och livet började bli allvarligt då jobb och stabilitet var en prioritet. För ca två år sedan var vi båda klara med plugget, hon flyttade hem till Stockholm och bor nu tillsammans med sin pojkvän, har hund och jobbar. Jag däremot, blev kvar i Örebro (staden vi flyttade till för studier), dels för att jag fick ett bra jobb här och för att min pojkvän ännu inte var färdig med skolan. Nu har det gått drygt två år sedan examen. Från att ha träffat varandra minst 5 ggr/veckan till att träffa varandra kanske 1 gång varannan månad. Det har tyvär blivit så, för att livet kommer emellan. Denna get away skulle vara awesome för oss, för jag saknar verkligen min bästa vän. Det blir så sällan att vi har “girl time”, och det skulle verkligen vara något just nu för oss båda.
  Den andra anledningen till att jag skulle vilja vinna denna tävling – få hänga med världens bästa bloggerska på ett riktigt ballt pool-party som dessutom är arrangerad av Sveriges bästa nätshop! Kan nog inte bli bättre än så 😉

 • Julia says:

  Dear Guys,

  why ? Because it would be a dream !
  It would feel like a vacation,… a little time-out for my alldaylife office time.

  …and maybe a chance for me, to start my Blog a bit more..

  Lovely greets,
  Julia x

 • Alva says:

  Efter fem år av ambitiöst studerande är jag äntligen klar med min bachelors utbildning, den här upplevelsen hade varit den perfekta examenspresenten!

 • my says:

  -^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-
  Att kunna var med i tävlingar där drömmar uppfylls om man vinner, var en av den största längtan med att fylla 18! Och här är jag, 18 år sen 2 dagar!
  Jag finner dock en stor förtvivlan och hopplöshet i att kunna få skrivet i ord hur hela min kropp och sinne skriker att jag bara måste få vara en av dem som får vinna denna oförglömliga upplevelse! Snälla, kan inte du föreställa dig hur hela min kropp spänner sig, får sina ryck (emellanåt glädjerop, emellanåt frustations rop) och hur jag vill vända upp och ner på allt av energikicken från den enorma viljan att vinna!
  Jag vill uppleva, göra och ge mitt allt åt saker jag känner att jag var ämnad för att älska! Just nu sitter jag fast i ett hål som jag tillsammans med skolan har dragit ner mig i. Jag är inte i mitt esse. Jag ger inte min själ i livet och älskar det. Jag är upptagen med mina bördor.
  En resa till Nellys pool party är exakt en sån grej som skulle göra mig hög på livet. Där vore jag i mitt esse. Där skulle inspiration, glädje och kreativitet flöda från människorna och hela upplevelsen! Jag skulle ge mitt allt åt livet, till saker som är jag.
  Jag skulle ta med min kusin, som enligt mig även är fast, i en jobb-håla. Hon är inte heller i sitt esse och ger inte till världen och livet alt som hon kan ge. Hon är så fantastisk och har så mycket att ge. Kanske skulle denna resa ge henne insikt med det. Få saker ur perspektiv och få henne att inse vad roligt livet kan vara och hur bra hon är.
  -^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-

 • Stina says:

  Skulle hoppa högt av lycka om jag fick chansen att lämna trista Umeå för en stund och bara njuta & ha kul! Självklart skulle jag ta med mig min kära syster som också hon behöver en paus från vardagen. En resa full av nöje tillsammans med den bästa – det kan inte bli en så mycket bättre start på sommaren!

 • Emma Lindell says:

  Jag skulle ta med mig min syster på denna resa! Vi båda är två nellyholics, besöker sidan flera gånger per dag! Så denna resa är något jag vet båda skulle smått dö för att få hänga med på. Att få träffa er bloggare och hänga med er vore ju så sjukt ballt och inte nog med det, ett poolparty också kan ju inte bli bättre!
  Två sköna figurer har ni här, som borde få hänga med på det här!

  KRAMAR

 • Andrea says:

  Hej Victoria och Nelly!
  Jag vill SÅÅÅÅÅÅÅ gärna vinna eftersom jag och min tvillingsyster fyller 25 år i sommar och det vore så himla roligt att få åka på den här resan tillsammans med henne och er! Vi båda pluggar i olika städer, jag nere i södra Sverige och hon i norra så vi har aldrig tid (eller ekonomi!!) att träffas. Att få överraska henne med det här vore ju rena drömmen och att dessutom få skåla för vår kommande 25-årsdag på ett pool-party på hemlig plats vore ju pricken över i:et! kram på er och HOPPAS vi ses! 😀

 • Hej Victoria!
  Detta skulle verkligen sitta perfekt för mig och min storasyster! Vi tar oss aldrig iväg tillsammans pgd av att vi jobbar så olika och pengarna räcker aldrig till.. Vi har planerat resor så många gånger men har aldrig blivit av pgd av pengabrist.. Detta skulle verkligen vara det ultimata för oss att få en chans att åka iväg från all stress och jobb och bara njuta av sol, bad och goda drinkar! Vi båda håller tummar och tår! (Y)

 • Maria Karlsson says:

  När vardagen är fylld av uppsatsskrivande och en ständigt bläddrande i dammiga böcker inne på ett mörkt universitetsbibliotek så kan man drömma sig bort till varmare breddgrader med sol och nya upplevelser. Möjligheten att detta nu faktiskt skulle kunna ske och jag skulle få överraska bästa vännen med en oförglömlig resa känns magisk. Att få se hennes min när man viftar med två biljetter i handen och berättar att vi ska ut och resa vore obetalbart, lite nya kläder på det och vi kommer ha de största leendena av alla på hela resan. Att få en paus från examensarbetet samtidigt som man får en oförglömlig upplevelse med bästa vännen innan vi skiljs åt efter examen vore toppen, det blir även en perfekt boost för att prestera på topp även sista månaden på universitetet!

  En resa med ens BFF, Nelly och förhoppningsvis små paraplydrinkar låter nästan för bra för att vara sant, håller tummarna! 🙂

  / Maria Karlsson

 • Erika says:

  Jag har en underbar vän som stått mig nära enda sedan början av högstadiet men nu när vi går i olika skolor så finns inte alltid tiden att träffas. Det skulle vara superduperkul att få ta med henne på en resa. Hon är inte den som har varit överallt i världen och inte jag heller så det skulle vara grymt kul att få uppleva något sånthär med henne. Jag är också i stort behov av lite nya klädesplagg vilket skulle vara ett stort plus att få! 😀 Jag skulle självklart dela med mig och köpa en helt ny outfit till min fina kompis inför festen också. Fatta vilken dröm att få uppleva något sånt här, skulle dö typ. Verkligen en once in a lifetime chance så nu håller jag tummarna! 🙂

 • Iida says:

  We have walked the same path with my bestie since primary school, and now when our highschool has come to its end, our paths will separate.. It would be wonderful to create one last amazing memory with her, yet it’s possible! We’re little party animals so we would bring party spirit with us if you give us the opportunity!

 • Ella Eriksson says:

  Hej fina ni, vilken grym tävling!

  Det är så här,
  jag och min bästaste vän Anna träffades för 5 år sedan via skolan. Sen dess har vi hängt dag ut och dag in tills i höstas. Vi tog studenten ihop, hand i hand sprang vi ut genom glasdörrarna till en helt ny värld av möjligheter. Hand i hand med sin bästavän är väl det alla önskar. I det ögonblicket visste jag att jag och den här underbara tjejen, vi kommer att hålla ihop i vått och torrt. Vi spenderade en underbar sommar tillsammans, med bad, stränder, sol och killar. Tills antagningsbeskedet från högskolan kom. Vi visste att vi ville gå olika vägar, hon är bra på ordning och reda pengar på fredag och jag mer kaos och visste inte riktigt vad som var upp och ned. Den 8 september flyttade denna tjej ifrån mig, juristprogrammet kallade och jag var så glad för hennes skull men visste att det skulle bli tufft att ha henne ifrån mig. Vi har träffats så mycket vi kunnat under året då det inte är allt för långt bort, men ändå en sträcka som vi aldrig haft tidigare. Jag saknar att ha min bästaste vän på hemmaplan där hon hör hemma. Jag skulle så gärna vilja göra någonting för henne, en present eller två. Men hon är värd så mycket mer. Därför kände jag att jag bara var tvungen att ge denna tävling en chans!
  Vi är båda 19 år och fyller 20 i sommar. Glada, nyfikna och spralliga som vill upptäcka världens alla hörn, det som finns nära men också det som är långt bort. Att få överaska henne med en “secret destination” är en dröm.
  Eftersom fest och poolparty lätt är våran grej så tycker jag att vi är värda denna överaskning som en grym start på en hemvändar-sommar!

  kram Ella

  (ps, Anna om vi inte vinner så lovar jag att vi fixar en fet fest till vår 20års dag! vi fixar allt tillsammans, jag älskar dig oändligt.)

 • Helena says:

  Vilket perfekt sätt att fira på! Min syster som mått väldigt dåligt på sin arbetsplats under en längre period har precis fått nytt jobb. Kort och gott: Vad vore bättre än att ge henne den här fantastiska resan i grattis-present!? Jag vet att hon skulle bli överlycklig!!

  /Helena

 • Therese Johansson says:

  Hej Victoria!
  Jag vill självklart med på årets fest,
  förutom mig själv vill jag ta med mig en speciell person som är bäst!
  Hennes namn är Jennifer men jag kallar henne Penni rätt ofta,
  med henne brukar jag skratta, bråka och softa.
  Hon är min andra halva, bästa vän och tvilling syster som gör mig glad och galen på samma gång,
  med sin “do you wanna build a snowman?” sång.
  Tillsammans sjunger vi ihop till Frozen och Camp rock,
  ibland låter det bra men det går över styr rätt ofta dock.
  Vi båda älskar sommar, värme och sol,
  vi vill helst spendera sommaren bredvid en svalkande pool.
  Även om vi är osams vet jag att hon skulle göra allt för mig,
  vad skulle jag göra utan Penni säg?
  Hon finns alltid där för mig i alla väder och vind,
  och torkar alltid tårarna på min kind.
  Efter två brutna revben och punkterad lunga,
  vill jag henne till poolpartyt slunga.

  Att vi borde få följa med är givet,
  dessutom skulle det nog vara bra för oss med en paus från storstadslivet.
  Victoria vi vill så gärna iväg och festa med världens grymmast gäng,
  inte ligga och dega hemma i våran säng.
  Dessutom behövs lite nya sommarkläder,
  det börjar ju bli riktigt fint väder.
  Ett presentkort och flyg till ett okänt ställe låter så sjukt kul,
  att vinna skulle ju vara som att få paket under jul.

  Vi behöver varma vinden i håret och party i slutet av skolåret.
  Vi behöver drink i handen och och fötterna i sanden.
  Vi behöver biljett till poolparty i vackert väder och nya kläder.

  Med detta rim hoppas jag att du väljer mig och att jag har imponerat dig.
  Ps. min syster är världens bästa som gör allt för mig. Hon kämpar och sliter och har så mycket på g hela tiden att det skulle vara så skönt att säga till henne att släppa allt och följa med på ett flyg till okänd destination.

  Många många kramar!

 • Sara says:

  Jag skulle vilja vinna detta underbara för att
  1. HEJ livsglädje att festa på nåt nice ställe med härliga personer
  2. Hur kul att få överraska min bästa vän med något sånt här?!
  Simple as that!

 • Michaela says:

  Hej Victoria!

  Jag skulle bli så glad om jag fick vinna en biljett med på detta plan som ska flygas till en hemlig destination!
  Livet är värt att levas och jag vet inte vad som skulle kunna vara roligare än detta. Som en sann Nellyholic kan jag bara föreställa mig hur fantastiskt det kommer att bli 🙂 Med mig på resan vill jag ta min bästa vän som dagarna innan lämnar mig och Stockholm för kärleken och en ny karriär i Västerås. Detta vore den perfekta starten på hennes nya liv och för oss att få ett minne för livet <3

 • Bästa Vicky och bästa Nelly jag skulle vilja vinna då jag äntligen kan ta med min bästavän på något riktigt roligt och desutom något vi har gemensamt, jag och min bästavän skulle bli så himla glada då just alla ni är med. Hon har vart borta i Skåne och pluggat och jag bor 60 mil ifrån men hon fanns alltid i mitt hjärta så jag glömde aldrig och nu är jag lycklig då hon är hemma hos mig igen och hoppas på att få ta med henne på det här speciella ögonblicket, hoppas ni hjälper mig och min bästavän att uppfylla denna dröm!

 • Bästa Vicky och bästa Nelly jag skulle vilja vinna då jag äntligen kan ta med min bästavän på något riktigt roligt och desutom något vi har gemensamt, jag och min bästavän skulle bli så himla glada då just alla ni är med. Hon har vart borta i Skåne och pluggat och jag bor 60 mil ifrån men hon fanns alltid i mitt hjärta så jag glömde aldrig och nu är jag lycklig då hon är hemma hos mig igen och hoppas på att få ta med henne på det här speciella ögonblicket, hoppas ni hjälper mig och min bästavän att uppfylla denna dröm! ♡

 • maria says:

  Jeg vil delta i konkurransen for å kunne gi noe tilbake til min aller beste venninne, hun fortjener dette så veldig! Vi er inne i en utrolig stressende eksamensperiode, og denne turen ville vært perfekt som avbrekk. Jentegjengen begynner på ulike videre studier i ulike deler av landet etter sommeren, så å kunne få ta med bestevenninnen på en tur som dette ville vært utrolig fint for vennskapet vårt! Bestevenninnen min har stilt opp for meg i alle år vi har vært venner, og hun har vært der for meg i perioder jeg virkelig har trengt det. Hun tenker alltid på de som er rundt henne, og nå vil jeg virkelig gi noe tilbake for å vise hvor høyt jeg verdsetter henne. Hva er vel jenter uten bestevenninnen sin? Jeg har så utrolig mye å takke denne jenta for, og jeg kan ikke tenke meg noe bedre enn å gi henne denne turen, hun fortjener det virkelig! Hadde jeg fått gavekortet ville jeg absolutt ha delt det med henne, men denne turen ville virkelig ha vært en helt fantastisk måte å kickstarte sommeren på for oss begge!

 • Elin says:

  Okej, jag gör ett försök till motivering genom att rimma,
  man måste sticka ut och vann jag – ja, då skulle jag nog svimma.
  Då jag kommer att studera en termin i Australien i höst,
  Kommer jag alltså på ett halvår knappt höra min bästis röst
  Vi hinner redan nu knappt ses på grund av alla himla tentor,
  Men jag behöver henne, hon är på något sätt mitt livs mentor
  Jag vill ta med henne till okänd destination,
  För att visa, att för mig, är hon världens bästa person

 • Josefin says:

  Om jag vann en av dessa biljetter skulle det betyda allt för mig,
  och Nelly, ni skulle göra mig till Nordens lyckligaste tjej.

  Hoppas att det på den hemliga destinationen är fint väder,
  så att jag stolt får visa upp era kläder.

  Jag hoppas verkligen att guldbiljett och 1000 kronor blir mina,
  så att jag på resan med era plagg kan skina.

  Låt mig få shoppa loss hos er, en resa är drömmen så jag hoppas att ni mig till vinnare utser.
  Nelly, ni gör mig aldrig besviken, utan era plagg så uppstår paniken.

  Denna resa är något jag väntat på länge,
  drömmen att ha fashionistas och Nelly-ambassadörer som umgänge.

  Jag vill skåda nordens hetaste artister,
  tillsammans med besökare, funktionärer och journalister.

  Det är svårt att ord hitta,
  som beskriver hur det skulle vara att på ett flyg till okänd destination sitta.

  Snälla hjälp mig att inte under dessa dagar vara isär,
  från denna underbara och varma atmosfär.

  Hoppas, drömmer, längtar och trånar,
  att ni mig med en guldbiljett förvånar!

  / Josefin

 • Sara says:

  Jag hade så gärna velat vinna, låter som en grym upplevelse! Jag hade tagit med mig min wingman Nina. Hon har i hela sitt liv varit flygrädd, fram till för två år sedan, så nu har hon ju en hel del resande att ta igen, och detta hade varit hur kul som helst 🙂

 • Dominique says:

  Omg what a great competition! I would love to join this party with my best friend who lives around 500 km away from me and I would like to surprise her to 1) see her pretty face after a long time and 2) to enjoy the most amazing party!!

  Thanks for giving the chance 😀

 • lisette says:

  Hej!

 • karina says:

  Hei. Først må jeg bare si: wow for en fantastisk premie å vinne! – jeg vil gjerne vinne først og fremst fordi jeg aldri har vunnet noe tidligere, om det så har vært en julegris på en klassefest. Haha…
  Jeg er en veldig sosial jente som elsker slike happeninger og arrangementer, men i en travel hverdag der jobb og hjem kommer først blir desverre alt annet nedprioritert. Og jeg tenker at jeg virkelig må få ut fingern å gjøre noe spennende i nærmeste fremtid som vil bli et minne for livet,før jeg blir bundet med kids og familie. Jeg elsker å blogge å bruker mye tid på min egen og andres blogger, så å få truffet noen av mine fans i bloggverdenen og ikke minst reise på tur med dere ville vært amazing!
  Krysser fingrer og tær for at kanskje denne gangen blir min tur.

 • Victoria says:

  Uppsala, I am not taking you for granet. I am thankful for the privilege to have grown up in such a wonderful, inspiring and high-spirited city. Even though you are a quite big city I still feel like I have cravings. I think it is time for me to discover what there is beyond Uppsala.

  I will now tell you a little bit about myself. I am this crazy, energetic and spontaneous girl. I also of course love fashion. It was not until my friends pointed out that they liked my style that I realised it was something I had talent for. For me fashion is about having fun, experimenting and finding yourself. I mean why not spend that extra time making yourself feel pretty, because fashion is also about emotions. Colored clothes makes me happy, high heels make me feel sexy, a jacket classy and a nice bag expensive. I do not even think that I have to explain, all of the fashionistas probably knows what I am talking about.

  Now are you not curious about what I would wear to the poolparty of the year?
  Because if you are just take this loco fashionista to destination unknown and find out.

  xoxo

 • Emelie says:

  Efter en tuff vinter med separation från sambon vore det galet skönt att få komma iväg på något jag aldrig brukar unna mig – något spontant! Sällskapet skulle bestå av en kollega till mig som på kort tid blivit en av de närmre:)

 • Johanna says:

  Hej Victoria! Jag heter Johanna och är en 22-årig tjej från en liten stad som heter Fagersta. Jag skulle vilja vinna denna grymma tävling då jag är i stort behov av en paus från verkligheten som består av hårt jobb på dagis och restaurang, renovering av ny bostad samtidigt som min allra bästa tjejkompis som jag skulle bjuda med, gör allt för att försöka gå vidare i livet efter ett uppbrott med hennes stora kärlek… Detta skulle definitivt vara något vi båda skulle kunna tänka tillbaka på och leva lyckliga på väldigt länge! Ett “pool-party” anordnat av Nelly på hemligt plats låter helt underbart och slår förmodligen det mesta man kan tänka sig!
  Att vinna ett presentkort på Bästa Nelly och få uppdatera sin nuvarande tråkiga garderob skulle vara GULD värt inför våren och sommaren.

  Håller alla mina tummar och tår nu hihi.
  Många kramar!

 • Elin Ellie Johansson says:

  Trots att jag inte vet vart resan bär av är jag säker på att bara NELLY kan anordna det coolaste och häftigaste poolpartyt ever på en secret destination! Jag vill vinna för att kunna bjuda med min partner in crime, wing-woman, bättre hälft, B2, Serena… ja min BÄSTA vän på en oförglömlig resa! Då våra vänner blir sambos och skaffar barn är vi fortfarande singlar i våra bästa år (26!) och i stort behov av en guldbiljett, egentligen en one way ticket ;), till det okända för ett 24-timmarsäventyr bort från jobb & stress i Stockholm. Go go Nelly pic me Ellie!

 • Amy says:

  Hej Victoria! Jag har varit en flitig besökare på din blogg under en längre period. Att bara få se alla äventyr du! <3
  Jag är en dansande tjej som är intresserad av mode. Jag utbildar mig även till Make Up Artist och Hårstylist. Jag tar studenten nu den 2:a juni. Likaså gör min bästa vän. Hon heter Kitty. Henne har jag känt i snart 13 år. Vi är som ying och yang. Hon är den systern jag aldrig fick. Vi kan varken kan se varandras utspring eller gå på varandras mottagningar eftersom vi båda har samma dag. Vilket är hur tråkigt som helst! Det är ju klart man vill se sin bästa vän som fullast och galnast! Okej… Det har jag redan gjort. Men du förstår. ;P Detta hade varit VÄRLDENS BÄSTA studentpresent för oss. Vi båda har det lite sämre ställt och har haft det väldigt jobbigt. Men vi har funnits där för varandra. Detta hade verkligen varit grädden på moset. Att jag skulle få ta med min bästa vän på årets resa med alla bloggare! Ni är mina förebilder. Dessutom så är det inte vilken resa/fest som helst.. Utan Nellys pool party! Duh? Blir hur taggad som helst när jag skriver detta. Och Kitty vet inte ens om att jag skriver om henne här och nu.. Så jag tror att hon hade blivit den lyckligaste tjejen i världen, likaså jag! Att få ta med sig kameran och ta alla bilder.. Att få välja outfit och fixa sig för årets stora dag. Ja… Kan inte föreställa mig det. Men jag vill detta så sjukt mycket! Jag själv har en dröm om att bli en storbloggare som dig. Än så länge har jag "bara" 9730 följare på instagram. Jag är inte där än.. Men jag är på väg! Du är bäst Victoria. Jag hoppas att du orkar läsa igenom allt detta.
  Kram!
  /Amy aka Amyfeliciious

 • Emma says:

  Jag skulle vilja bjuda mina bästa vän på denna resa. Hon finns där för mig i vårt och torrt. Hon är den där som alltid ställer upp, och jag kan aldrig tacka henne nog för allt hon gjort för mig.
  Jag har precis fyllt 18 och det hade varit såå kul att få bjuda Stina på denna tripp.
  Det vore som en dröm att ge henne en packlista och en biljett till hemlig destination, och bara dra. Hon och jag. För det är vi livet ut, hand i hand

 • Jeg ønsker å vinne denne konkurransen til min veninne og meg fordi dette er en fantastisk og unik opplevelse. Jeg har lenge snakket om å reise rundt i verden, møte nye mennesker, oppleve fantastiske ting og bare leve livet. I tillegg snakker min bestevenn og jeg om å oppleve verden sammen. Vi har så mye å gjøre i denne verden. Så dette kan være med på å realisere drømmen vår. Jeg føler at denne konkurransen er en god start på drømmen hvor jeg både får oppleve noe helt annet enn det normale. Jeg er i tillegg en stor fan av alle bloggerene og nelly selv, så her får man i pose og sekk.
  Epost: [email protected]

 • Kajsa says:

  Jag vill bjuda med min bästa kompis Danielle, hon ställer alltid upp och är fantastiskt snäll.
  Ett jobbigt uppbrott hon precis har haft, och behöver en hejdundrans semester för att samla kraft.
  Vi jobbar båda hårt dagen lång, och får sällan tillfälle att tillsammans brista ut i sång.
  Vi är en duo som älskar att skratta, sprida glädje, och bjuda på att dansa som en kratta.
  Till sist vill jag tacka dig för daglig inspiration /Från en modetjej med låg shoppningbudget pga restskatt på min deklaration.

 • Hannah says:

  Jag skulle vilja ta med min lillasyster!
  Vi håller på att starta eget tillsammans, pluggar m.m
  Vore så skönt att få ny motivation, inspiration och energi!
  Och sen såklrt grymt jäkla super kul! ☺️

 • Nellie says:

  Om jag skulle vinna denna resa, hade jag lätt tagit med min syster, min bästa vän. Just nu pluggar hon för fullt på lundsuniversitet och hade nog uppskattat lite värme! Resan sker även i perfekt tidpunkt då jag fyller år i början av maj, så det hade varit som en perfekt nittonårspresent.

 • Daniella westerlund says:

  Jag har alltid velat göra något som detta helt spontant, men har aldrig kunnat då jag varit i ett långtids förhållande. Men nu är mitt hjärta krossat, jag är singel och det är dags för mig att leva för MIG och ingen annan. En resa som denna skulle verkligen vara en jäkla bra start in i singellivet och jag vet exakt vilken vän som skulle följa med mig, en vän som sköt upp skolan och satte mig först tills jag kunde stå på bena igen. Fyfan vad jag vill vinna detta just nu, blir så taggad för livet!

 • Yvonne says:

  Jeg ønsker å vinne fordi jeg skal studere til høsten, jeg skal studere utelands og verken mitt scholarship eller lånekassen dekker alt, så jeg må ut med det meste selv. Jeg jobber på tre jobber og føler jeg kunne trengt et lite avbrekk før et intenst skole program som varer over 3.år. Jeg vil ta ta med min søster som skal 1 år på båt og jobbe et ganske tøft år der!

 • Att för bara någon dag få ta sitt pick och pack, med solglasögon, hatt, jumpsuit och en bästsväns hand i sin egen. Att få kliva in i sin egna dröm och bara vara. Att få inspirera lika mycket som att inspireras. Att få träffa och prata med förebilder, förebilder som har inspirerat mig att sätta mina egna mål. För vad vore livet egentligen utan mål?

  Det kommer bli en afton som kommer beskrivas med ett ord, magisk. En afton där jag kan få leva min dröm för en dag, en dag att visa vem jag är, en dag för mig. Let the magic happen.

 • Martina Mårtensson says:

  åh herregud, jag vill så gärna vinna detta för mig och min trogne wingman denise. varför? jo, för att vi två tillsammans är en hejdundrande kombination som skulle bli så fantastiskt mycket bättre med en resa tillsammans med ert gäng! denise har haft ett tufft år med hopp mellan arbetsgivare och det vore så härligt att få överraska henne med en sån här resa, något vi egentligen inte har råd med någon av oss men så otrolig gärna vill såklart. en perfekt start på sommaren helt enkelt! xx

 • Amal says:

  For en fantastisk konkurranse:)

  Hei! Det hadde vært helt fantastisk og kunne ta med meg min kjære storesøster.
  meg og min søster har opplevd mye vondt når vi var yngre og bodd mye fra hverandre, i forskjellige fosterhjem/ barnehjem. Vi har aldri vært på tur sammen og tror dette opplevelsen/turen hadde vært noe vi begge kunne sette veldig pris på og noe begge hadde trengt. Jeg er kjempe glad i min søster og jeg det hadde vært helt fantastisk og kunne få mulighet til å overraske henne

 • Sofia says:

  Jag har inte träffat min bästa vän på snart 7 månader och hon är verkligen livets vän, mitt livs vän. Att få skicka ett meddelande att hon får stryka allt i sin uppbokade kalender, packa sin väska och flyga till en hemlig destination för att få träffa mig hade varit en jäkla historia att berätta för barnbarnen haha. När jag mådde som sämst och behandlade henne fel så stod hon kvar. Hon visste jag kunde bättre än så. Hon är den där vännen som tror på dig när du själv inte tror på dig, den vännen som älskar dig när du själv hatar dig. Hon är livets vän och förtjänar att få en guldbiljett. Jag tävlar för hennes skull.

 • Sabina says:

  Jag skulle vilja vinna detta åt mig och min bästa vän!!
  Vi har tagit beslutet att försöka ha den bästa sommaren i vårt liv och bara ha SKIT ROLIGT!
  Vi har planerat men svårt att få ihop allt med jobb :(! MEN Jag ger inte upp för det utan att börja sommaren med detta hade varit fantastiskt och awsome och en perfekt början!! Vi älskar att ha kul och baea njuta av allt härligt !
  Hoppas verkligen att jag kan vinna detta åt oss!!

 • Semina says:

  HEJ!!!
  WHERE CAN I START??Firstly,my name is Semina.I came before 6 months from GREECE to STOCKHOLM in order to follow my dream at FASHION DESIGN!You know i already have a degree in marketing but FASHION is my passion thats why i am here.All this time i try really hard to learn the language(jag kunde skriva på svenska men jag är inte 100% rätt 😛 ).At the end of august i hopefully will start fashion studies but i already DESIGN and SEW by myself all kind of clothes but i d like to have a more academic education.I LOVE NELLY the designs and everything thats why i am a customer and i would love someday to WORK THERE AS A DESIGNER.Furthermore Stockholm and the way people are dressed is so inspirational to me because is much more minimalistic than the way people in Greece use to dress in which is more colourful and loud.This party will be a chance for me to get inspiration from all the bloggers,talk with them and who knows, someday we could work together and i could design for them 🙂 and on the other hand it will be small vacation for me because at the time im not working and i ll study for the whole summer,so i wont go on vacations.This party would be a great surprise for my friend Stefani who has passed two AWHFUL YEARS with her BULIMIA PROBLEM.After a period in the clinic with all the doctors she is now healthy and i know how happy she would be if we ll win this ticket!
  DET VAR ALLT!
  HAR DET BRA! 😀
  /Semina.

 • Amanda says:

  Jag och min partner in crime Peter jobbar hårt med bloggen amandarosende.com med målet att alltid skapa högkvalitativa bilder, varenda tillfälle vi får att åka någonstans och plåta fina bilder måste vi såklart ta. Men ofta blir det för mycket jobb och för lite fridtid tillsammans så självklart vill vi åka någonstans och ha KUL också. Kameran, grymma Nellyoutfits och ett jäkligt gött partyhumör skulle vi ta med oss på resan! 🙂 Jag tycker speciellt att Peter förtjänar detta för att han alltid ställer upp och dessutom blivit en fantastisk fotograf (från att aldrig ens fotat med en systemkamera) på bara några ynka månader. Vore så roligt om jag kunde överraska honom med detta!

  Håller tummarna!

 • sandra says:

  Jag vill vinna denna resa för att bjuda min kompis som har haft det tufft de senaste månaderna!! Hon är som min familj och hon kämpar varje dag mot “ ett bättre´´ liv. Jag har velat överraska henne och framförallt bevisa henne hur mycket jag uppskattar hennes vänskap. Tyvärr hinner vi inte ses så mycket nu för tiden, som sagt hon har det väldigt tufft, därför VILL jag att ni hjälper mig, att ge ljus till hennes liv igen. För att man är ung en gång bara, och jag vill inte att åren går och att hon ska kolla tillbaka i tiden och bara se tårar på hennes ansikte. Jag vill se henne LE IGEN.

 • Å, dette har jeg SÅ lyst til. Flyttet tilbake til hjembyen i år da alle vennene mine flyttet fra byen. Jeg trodde det skulle gå helt fint, men det har virkelig tært på kreftene å bo så langt unna de jeg er glad i. Spesielt når alle er opptatt med nye venner og studier, og jeg står på jobb dag inn og ut og kjeder meg i hjel.. Nå er det ikke mange månedene igjen til sommerferie og nytt semester (hvor jeg også kan komme meg vekk fra spøkelsesbyen), men det blir kanskje de tyngste månedene også, fordi alle er gravd ned i bøker og eksamensoppgaver. Kunne virkelig trengt å se noe annet enn kaffemaskinen og de faste kundene på jobb, og kribler i hele kroppen etter litt sosialisering. Jeg er veldig klar for nye eventyr nå, og en bra fest hadde virkelig ikke slått feil!! Kos og klem fra ensom barista

 • Louise says:

  Att få vinna biljetter till Nelly´s poolparty skulle vara underbart! Jag har slitit och arbetat väldigt hårt i skolan det senaste året, men hårt slit lönar ig alltid som man brukar säga. Att få avsluta mitt första år på universitet på topp och fira med Nelly’s poolparty, massa favoritbloggare och min bästa vän kan ju inte bli bättre! Om jag vann skulle jag nämligen ta med min bästa vän, Sofia. Hon ställer alltid upp för mig i alla lägen oavsett vad det handlar om och jag skulle vilja visa min uppskattning till henne!

 • Diana Cassandra says:

  Jag vill bära en vacker kreation,
  För att inte nå depression,
  Nelly.com brukar alltid leverera,
  Men även min plånbok därmed halveras,
  1000 svenska kronor,
  Gör att det bland läsarna skapas en tävlingsoro,
  Alla vill vinna,
  Men bara en kan ligga vid poolen och med glaset plinga,
  För nu är det fest,
  Nu är det över med tentaperiod och stress,
  Denna guldbiljett blir förhoppningsvis min,
  Nellys kläder är ju mitt andra skinn,
  Att få delta i året fest på en hemlig destination,
  Kräver en viss ambition,
  Det är därför jag har formulerat denna dikt,
  Så att min motivering blir blogg-chic,
  En semester till solen,
  Ja vi lär vara så glada att vi instagrammar redan i flygstolen,
  Jag vill bjuda med min bror,
  Så han kan få uppleva defintionen av glamour,
  Vi har aldrig vunnit något i våra liv,
  Och när jag hittade denna tävling blev vi defintionen av hyperaktiv,
  Jag har missat hans födelsedag fyra år i rad,
  Så jag vill göra honom superglad,
  Nu när vi inte längre är flera tusen mil ifrån varandra,
  Så kommer han till min överraskning säga ”tusen tack Cassandra” ,
  Vi kommer skapa ett fantastiskt gemensamt minne,
  Åh livet på en pinne!
  Om inte jag är där, vem ska då påminna dig att smörja?
  Annars kommer du din sönderbrända hud att sörja,
  Jag kommer exalterat vänta på ditt mail,
  Sedan kan vi fira med varsin cocktail!

 • Jag är själv en bloggare och drömmen har ju alltid varit ett riktigt fett poolparty speciellt med andra bloggare & människor som har samma instressen. Jag går alltid med kameran i hand och är otroligt öppen för att träffa nya människor och få nya erfarenheter. Detta hade varit en underbar start på mitt år efter studenten. Finns det något som kan gå fel? Just feel amazing!
  kramar!

 • Anna says:

  Finns det någon som kan ordna en fest så är det Nelly! 10-års firandet på Lydmar, #NellyEpicSpring i Kapstaden och nu ett crazy 24-timmarsäventyr med poolparty. Vilken dröm att få vara med på en av Nellys episka fester. Vill jag ha en plats på planet? JAA!! #Nellyholic

 • Louise says:

  Jag vill ta med mig mina bästa vän på denna 24 timmars festresa för att både hon och jag ska snart skaffa barn och då hade detta varit världens bästa avslut på vårt ungdomsliv 😉

 • Ela says:

  hey:)
  Okaaaaay so why should i come with you… because i want it soooo bad:D
  i love to laugh and i looove traveling, and of course it would be a pleasure to meet you gyus:)

 • Mandrue says:

  Vilken pangvinst!
  Skulle vilja överraska min bästa vän med detta! Dels för att vi tar examen från en inköpsutbildning i maj, hade varit så grymt att ge henne det i examenspresent.
  Sen vill jag ge henne det för att hon har stöttat mig till tusen när jag och min pojkvän separerade för ett par veckor sen!
  Hon är helt enkelt en grym vän som jag vill ge lite extra till! Och detta hade varit heeeeeeelt jäkla amazing!
  Hemlig destination med min bästa vän hade varit otroligt! Så jag håller tummar, tår och allt annat man kan hålla i kors!!! 🙂

 • Alexandra says:

  Vilken super tävling! Jag skulle så gärna vilja vinna och få ta med mig min lillasyster. Hon går igenom allt som en 20-åring kan tänkas göra. Dessutom har hon en liten flicka på 3år. Jag skulle så gärna vilja kidnappa bort henne på världens roligaste grej, och inget kan nog slå en fest med NELLY-gänget <3 och låta henne få tillbaka glädjen på livet och dess roligheter.

  Kram

 • Ramina says:

  Hej, att vinna skulle betyda väldigt mycket för mig då jag jobbar väldigt mycket och tar knappt någon tid till något kul. Jag har aldrig vunnit någon tävling och tror inte att jag kommer vinna heller men vill ge detta ett försök ändå. Jag vill vinna detta för att komma ut lite och bara ha kul,senaste åren har inte varit så bra för mig, men detta året har varit det bästa och jag hoppas det fortsätter så.Om jag vinner så blir jag så lycklig skulle inte vilja något annat mer. Efter alla tuffa år så vill man bara komma ut i världen och bara ha kul, och jag skulle ta med mig min bästa vän. Kram ❤️

 • Las Vegas, Los Angeles, Stockholm,
  Glasgow, Barcelona, Ängelholm…
  Festhistorier från hela jorden har vi att berätta,
  men allt bleknar ju i jämförelse med detta!
  Hård konkurrens ser jag, men jag försöker:
  enbart för att vi är kandidaterna ni söker.
  I snart 25 år har det varit vi
  – en bästisduo, jag och Sofie.
  Vi har gjort det mesta ihop,
  delat alla sorger och jubelrop.
  Men allra bäst är vi på äventyr,
  därför måste vi med när Nelly styr.
  Med resväskor som svämmar över,
  av trekantsbikinis, solglajor och allt man behöver.
  GLÖM lata dagar med en deckare i solen:
  vi vill dra igång conga-dans i poolen!
  Vi vill svalka oss med Frozen Margaritas förstås
  och Lil John kommer vilja ta en selfie med oss.
  Våra festande år ihop har nog varit ett test,
  för att göra oss redo för världens grymmaste fest.
  Och jag vet med säkerhet att vi kvalar in,
  oavsett om planet landar i Aruba eller Dublin!

 • Liv says:

  Why would I love to come with Nelly? There are a lot of reasons. I’m working hard, i have learned that nothing in life is free. When I actually wanted to travel the world, meet great people and start my own business, I found myself being employed, working 11 hours a day with no end in sight. And slowly I feel that something has to change. That the time is ready for a change. Maybe this trip can be the initial experience to live my life like I always wanted.
  Another reason? I’ve been in a lucky relationship for 4.5 years, when my boyfriend told me that he expects “more” in life. The funny thing is, that I always thought the same and he insisted me to stay with him, marry him and get children. And now that I am happy and finally lost all my doubts, he told me, he maybe wants to leave me forever.
  So.. this is my summer by now. Maybe this trip would change nothing, maybe it would change anything. I would like to try <3

 • Amanda Jönsson says:

  Det finns ingen jag älskar så mycket som jag älskar min bästavän Moa. Hon förtjänar det bästa i livet.

  Du kommer inte tro mig när jag berättar om hennes rent ut sagt oturs år.
  Efter ett förjävligt år med en cancersjuk mamma, en tvillingbror som opererats och en skilsmässa mellan föräldrar så är det helt otroligt att hon kan bemöta alla med ett leende på läpparna. Visst har vi pratat om de dåliga dagarna som varit, men att bara prata gör inte alltid allt bättre eller lättare. Att vinna en guldbiljett till Nelly secret pool party, och att få ta med henne, min partypingla på denna oförglömliga (tror jag verkligen!!) resa hade gjort mer än bara det där pratande, det kanske hade gjort det lite bättre och lite lättare. I vilket fall som helst så förtjänar hon det här, för hon förtjänar det bästa i livet.

 • Michaela says:

  Åh vilken tävling!! Hade kunnat skriva tusen anledningar till varför jag vill vinna men jag drar det kort. Jag är en 21 årig tjej och mamma till en 5 åring, att resa och köpa massa snygga nelly kläder är inget som händer ofta.. då pengar och tid knappt finns. Att vinna denna tävlingen hade slagit 2 flugor i en smäll! Jag tycker jag förtjänar ett 24 timmars äventyr, en paus från verkligheten, och att få göra det med min allra bästa vän som jag knappt träffar längre hade varit en dröm! Hoppas hoppas 🙂

 • Filippa says:

  Jag vill som alla andra här åka med Er på denna grymma resan och säger inte att jag förtjänar det mer än någon annan här men JAG BEHÖVR SEMESTER!
  Workoholic är mitt andra namn. Jag har under mina 7 år i arbetslivet tagit semester EN gång. Annars har jag tagit semester från mitt jobb för att jobba någon annanstans just dom datumen. Jag behöver sol, drinkar med paraplyn, bada och umgås med massa härliga människor och bara få stressa ner och ha KUL! Jag kommer alltid med olika ursäkter om att jag inte kan ta semester för jag “måste” göra det här osv, men skulle jag vinna denna tävlingen så har jag en J*VLIGT bra ursäkt att faktiskt ta semester! 😀

 • olivia says:

  För allas skull tycker jag att ni ska välja att ta med mig.
  Eftersom jag älskar att göra listor bjussar jag på en med bra anledningar:

  1. Jag är utmärkt rese-sällskap.
  Blir inte åksjuk, är tyst om jag måste OCH jag har grymt lokalsinne.
  Med mig är ni aldrig vilse och även om vi nu skulle bli det gör det inget för….

  2. …Jag är rolig.
  Likaså den jag hade tagit med mig.
  Jag kan garantera att det inte finns någon som ni hade haft mer kul med än mig och min vän Sara.
  Eftersom jag har två jobb passar jag verkligen på att släppa loss när jag är ledig – Måste ses irl!

  3. Jag har redan bestämt en outfit OCH frisyr.
  Grymt snygg baddräkt från Nelly. Grymt snygga flätor. Tänk Bo Derek i filmen “10”.

  Och sist men inte minst

  4. Ett av mina livsmål är att någon gång åka private jet.
  Nuff said. Tänk att förverkliga ett livsmål redan vid 21 års ålder. Gåshud!

 • Namnet var Marty,
  en av mina drömmar är att få gå på Nellys Pool Party!
  Precis som Kalle i Chokladfabriken,
  hoppas jag på mystiken
  och få chansen att kamma hem min Guldbiljett,
  det vore riktigt fett!
  Håller tummarna som bara den
  att jag får äran att åka på äventyr samt tusen spänn.
  Skulle helst vilja köpa varenda grej
  på favvosidan Nelly som har allt man kan önska sig!

 • Tereza Bilkova says:

  Wow! So why should I join you? Actually I really dont know:-) But I definitely know that I am big fan of you, of your whole life, of the whole IMNext crew and the biggest fan of swedish style.
  Kisses from Czech rep.
  Tereza

 • Alice says:

  Hello! Think I just made it in time for this competition. I want to go on vacation so badly, because it’s been years since the last one! I cross my fingers 🙂

 • Johanna says:

  Mitt namn e Johanna
  Jag missade min systers 20årsdag, och nu iår fyller hon 21!! Och de skulle vara jättekul att få åka med henne på detta pool party och ge henne prestenkortet med 1000kr. Hon skulle uppskatta detta jättemkt och vi håller tummarna:D

 • Frida says:

  Alltså aaah vilken awesome tävling! Tänker faktiskt inte börja skriva någon dikt för vet att min skulle nå botten ändå. Jag är iallafall en 20 årig tjej från Finland som äälskar att göra spontana saker och träffa nya människor! Skulle dessutom vara underbart att få dra med bästisen som jag tycker pluggar alldeles för mycket justnu. Så, denhär resan, men såå många inspirerande människor, vill vi med på!!! Nu håller jag tummar och tår. kramis

 • Felicia says:

  Lämna pluggandet och katt i tryggt förvar hemma och åka på galet poolparty för att höja min stämma. En hejdundrande fest jag förutspår, visa mina moves on the floor. Jag och en vän är gärna ett av många festföremål och jag lovar utbringa en skål. Så välkomna mig på party och fest. Jag vill verkligen se mig som Er gäst!

 • Mia says:

  Jag skulle vilja vinna detta då mitt senaste år har varit totalt kaos. hot, trakasserier etc. nu hade allt äntligen lugnat ner sig men igår fick jag ett besked från min läkare som var allt annat än positivt. Så att få komma bort och bara andas och njuta av livet hade varit helt underbart nu och få ta med en vän som har stöttat mig genom exakt allt. 🙂

 • Amanda says:

  Få jag och världens bästa syster har asroligt ihop när vi partajar så är det självklart att Johanna ska följa med mig till okänd destination. Att ta henne i handen, dra iväg och göra något spontant och galet hade varit perfekt för oss!

 • Alex says:

  Att vinna den här tävlingen skulle vara en dream come true, men hoppet är det sista som lämnar människan och en del drömmar blir faktiskt verklighet. Jag och bästisen Mikaela förtjänar inte att vinna mer än någon annan, så först tänkte vi inte delta, men sen påmindes vi om att om man inte satsar, så kan man inte vinna. No pain, no gain så att säga. Så jag håller mina tummar och tår, för jävvlar va kul vi skulle ha!!!! Det skulle nog vara det bästa med hela sommaren, och en drömflykt från vardagen. Eller egentligen tror jag inte att varken Mikaela eller jag kan föreställa oss hur fett det skulle vara att få följa med på detta, men jag hoppas vi får chansen att ta reda på det. Vi är två tjejer som älskar livet, men ibland är inspirationen på noll, och då kan en blogg återskapa den och ge den där extra motivationen. Det är något vi båda lärt oss utnyttja varje gång vi börjat svikta i vardagsstressen. Lite daglig terapi så att säga, haha. Det är fantastiskt när blogg(are)erskor når ut till sina läsare på riktigt, och skapar möjligheter att få en riktig inblick i det vi annars bara ser på bild. Att det är ett samarbete med favoritklädkedjan gör oss bara mer taggade och motiverande, för vem vill inte få chansen att fylla garderoben med snyggt från topp till tå från Nelly?
  Tack för en fin blogg och bra nätshopping. Fingers crossed nu, puss

 • Alex says:

  Att vinna den här tävlingen skulle vara en dream come true, men hoppet är det sista som lämnar människan och en del drömmar blir faktiskt verklighet. Jag och bästisen Mikaela förtjänar inte att vinna mer än någon annan, så först tänkte vi inte delta, men sen påmindes vi om att om man inte satsar, så kan man inte vinna. No pain, no gain så att säga. Så jag håller mina tummar och tår, för jävvlar va kul vi skulle ha!!!! Det skulle nog vara det bästa med hela sommaren, och en drömflykt från vardagen. Eller egentligen tror jag inte att varken Mikaela eller jag kan föreställa oss hur fett det skulle vara att få följa med på detta, men jag hoppas vi får chansen att ta reda på det. Vi är två tjejer som älskar livet, men ibland är inspirationen på noll, och då kan en blogg återskapa den och ge den där extra motivationen. Det är något vi båda lärt oss utnyttja varje gång vi börjat svikta i vardagsstressen. Lite daglig terapi så att säga, haha. Det är fantastiskt när blogg(are)erskor når ut till sina läsare på riktigt, och skapar möjligheter att få en riktig inblick i det vi annars bara ser på bild. Att det är ett samarbete med favoritklädkedjan gör oss bara mer taggade och motiverande, för vem vill inte få chansen att fylla garderoben med snyggt från topp till tå från Nelly?
  Tack för en fin blogg och bra nätshopping. Fingers crossed nu!!!!!!

 • Polina says:

  Hey! It’s really nice competition! I think I deserve to win it because I want to spend time with you, your friends and make fun! I have never been to a event like this. I am from Russia and I want to spent time with Scandinavian people and have a great time!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *