ACO – Instagram Competition

ACO22


Ni minns väl
mitt rosa stilleben jag gjorde för ACO (här). Här kommer del 2 med mitt blå stilleben för normal hud.

Nu har ni chansen att vinna ACO’s 3-stegsrutin er hudtyp (antingen den rosa för torr hud eller den blå för normal hud) genom att göra era egna stillebens där du tolkar vad beauty är för dig och lägger upp på instagram. Det kan vara en bild på dig själv eller på någonting annat, du avgör!

Glöm inte att tagga era stilleben med #acostilleben och @victoriatornegren på instagram. Tre vinnare dras om en vecka och presenteras på min instagram.

/ Now you have the chance to win a 3-step routine for your skintype from ACO. You just need to post a picture that signify beauty for you. A picture on yourself or something else, It’s up to you! Just tag the picture with #acostilleben and @victoriatornegren. Three of you will win and I will present them on my Instagram.

5 Responses to “ACO – Instagram Competition”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *