Todays Outfit – All Nude And All Relaxed

beige1 beige2 beige3 beige4 beige5


Shoes
– Adidas “Stan Smith”
Trousers – Gina Tricot (here)
Trenchcoat – Monki
Sweater – Gina Tricot (here)

Nä fy.. Fick ångest av det förra inlägget så tog bort det. Det är nackdelen med att driva blogg och vara för petig. Hade varit lite bättre för allas del om man var lite mer spontan kanske, haha. But hey, that’s me. Istället får ni en outfit jag bar för några dagar sedan. Helbeige fick det bli, hur fräckt? Mycket Gina Tricot igen, haha. I övrigt sitter vi i en budgivning, har sådan jäkla beslutsångest.. finns så mycket och så mycket olika sätt att tänka. Bo i drömlägenheten, men ha mindre pengar över till resor.. eller bo i en som inte riktigt uppfyller våra krav men billigare. Gah! Klagovickan idag kan jag lova. Puss!

/ Oh gosh.. couldn’t handle the latest post anymore so I did delete it. That’s the bad thing with being to finical. But hey, that’s me. Instead of that you’ll get an outfit I had for just a few days ago. All nude, so cool. Love it! Other than that I’m sitting in a bidding for an apartment. So much to think of though.. can’t decide either if we should buy something really nice and have less money to use each month for traveling or buy something that isn’t all that we want but gives us more money for our hobbys left… so hard.

24 Responses to “Todays Outfit – All Nude And All Relaxed”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *