MENU
16:42 | March 26, 2015

My Fashion Snapshots #6

Fashion,My Fashion Snapshots,Okategoriserade

fashion63My little own collection of bags.

fashion62Saw this combo in my Insta-feed. Just had to try it out!

fashion61A lot like what my clothes rack look like.. all the time.

fashion63It’s not fashion but gosh.. I love it as much.

BLACK

Nu när jag är hemma igen tänkte jag att det kunde vara roligt med lite fashion snapshots-inlägg igen. Denna kakburk (sista bilden) fick lite space också. Det är alltså cookie dough, inte glass utan bara cookie dough. Ni vet den där degen som man alltid letar efter i B&J Cookie Dough. SÅ gott att äta tillsammans med lite glass. Nog om den! Min väsksamling börjar ta sig. Tänk att jag för mindre än ett år sedan inte tyckte det var värt att lägga pengar på dyra väskor. Well.. man kan ju lugnt säga att jag ändrat min åsikt där. Tycker nämligen att det saknas en Céline i samlingen ;) Puss!

/ Now when I’m home again, I thought it would be fun with some fashion snapshots posts again. The little cookie dough jar got some space too. It’s cookie dough, not ice cream just cookie dough. You know that little dough you always searching for in your B&J. SO great to just eat or eat together with some ice cream. Cookie dough with ice cram insted of ice cream with cookie dough. Well.. my bag collection starting to grow. For less than a year ago I didn’t think it was worth buying a bag for that kind of money. Well.. you can sure tell that I change my mind when it comes to that. I think it’s missing a Céline too ;) Xx

26 Responses to “My Fashion Snapshots #6”

 1. Sara on

  Hur tar du dessa snygga bilder så de blir så ljusa och fina? Och med vilken kamera då! Mycket tacksam för svar
  /fotoälskare

  Reply
 2. Helena on

  Love these snapshots! Especially the one with your GORGEOUS bags. Oh, and that cookie dough thing doesn’t sound so bad either. Yummy!

  simply-mode.com

  Reply
 3. Camilla on

  Hej, undrar vart du köpte cookie dough burken? Älskar cookie dough och vill så gärna ha den där lilla burken! Blir såsåså tacksam om du svarar på det här!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)