Todays Outfit – Feather Skirt And A Knitted Sweater

victoria-tornegren4victoria-tornegren5
Hej rara! Här
får ni en look från mig, dock inte dagens. Älskar att klä ner plagg, tycker resultatet blir så eget. Denna gång valde jag att klä ner min fjäderkjol med en stickad tröja. Såg en liknande kombo på en streetstyle bild från modeveckorna och kände att jag ville testa helt enkelt. Sitter just nu på flygplatsen i Umeå och väntar på mitt plan. Ska en sväng till Stockholm för två snabba jobb så åker hem om bara några timmar igen. Och ja.. jag letar lägenhet i Stockholm. Inboxa om ni vet något! Puss.

/ Hi sweeties! Here you got a look from me, not what I wear today though. I love to dress down clothes, the result often ends up so unique. This time I dressed down my feather shirt with a knitted sweater. I saw a similar combo on a streetstyle pic from the fashionweeks so I wanted to try it too. I’m at this moment at the airport in Umeå and waiting for my flight. I’m going to Stockholm for a couple of hours for some job. And yes.. I’m looking for an apartment in Stockholm. Inbox me if you know something! Kisses.  

victoriat-tornegren3victoria-tornegren2

Shirt(Old one)
Shoes – NLY Shoes (here)
KnittedRandom store in NZ
Bag – Yves Saint Laurent

38 Responses to “Todays Outfit – Feather Skirt And A Knitted Sweater”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *