Roadtrippin’ G.I.R.L.S

roadtrippin1roadtrippin4roadtrippin5

LAsnap7roadtrippin2
Hej rara! Nu har vi bytt bil (för att få plats med allt bagage) och tagit oss från Vegas till San Fransisco. JÄKLAR vilken fina landskap, dog typ och då har jag ändå varit i Nya Zeeland. På morgonen åkte vi helikopter till Grand Canyon, sedan åkte vi  igenom Death Valley och sedan ut mot Highway 1. Är så glad att jag åker tillbaka hit på fotoresa i sommar. Om du vill åka med finns det en plats kvar, läs mer HÄR. Annars tipsar jag som sagt om att boka genom KILROY! Denna roadtrip är typ det bästa jag gjort.

/ Hi guys! Now we changed our car (to fit all the bagage) and been driving from Vegas to San Fransisco. DAMN so beautiful landscapes and then I’m already been to New Zeeland. On the morning we took an helicopter tour to Grand Canyon, then we did drive through Death Valley and then out on the Highway one. I’m so happy that I will be back here already this summer on a phototrip (one spot left now). If you’re not into that I relly recommend to book through Kilroy.

24 Responses to “Roadtrippin’ G.I.R.L.S”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *