MENU
11:13 | February 24, 2015

Todays Outfit – Gladiator Sandals And Jeans

Fashion,Okategoriserade,Outfit of the day
sandal1


Hej på er! Igår
kom vi till Las Vegas. Tyvärr har det dragit in ett sjukt lågtryck så det är svinkallt. Vi skulle egentligen åka till Grand Canyon idag men där var det snöstorm, haha. Så sjukt! Jag är faktiskt inte alls speciellt imponerad av Vegas hittills. Inte min kopp av te helt enkelt. Vi har dock bara en natt till här innan vi åker till San Fransisco och sedan till älskade Mexico. Nu är klockan alldeles för mycket här så ska ta och sova. Puss på er!

/ Hi guys! Yesterday we came to Vegas. It’s super cold here.. We had the plan to visit Grand Canyon today but it was a snow storm there. So sick.. I’m not that impressed with Vegas and I’m glad we only have one night left here before we take the car over to San Fransisco and then jump on a flight over to Tulum. So excited! Now the clock is superlate over here, so I really need to sleep. Xx

sandal2
Bag – Chanel
Blouse – Asos (adlink: here)
Jeans – Topshop “Mom”

27 Responses to “Todays Outfit – Gladiator Sandals And Jeans”

  1. Carolina on

    vlken otur ni hade! Med vädret alltså! I somaras när jag var i Vegas var det däremot runt 45 grader varmt vaje dag, det var nästan liite för varmt å andra sidan ;)
    Njut av resten av resan!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)