Todays Outfit – Maxi Dress And Dr.Martens

blackdress2


Hej på er!
Såhär traskade jag runt på Sydneys gator idag. Gjort allt för att täcka min kropp, haha. Satt till och med inne på hotellrummet samtidigt som dom andra låg vid poolen. Imorgon är det dock dags att besöka någon av Sydneys stränder, lutar mot Coogee. Galet sugen på att surfa men tror vi sparar det när vi reser högre upp längst kusten. Ska försöka mig på lite livsstils bilder under tiden jag är här, vet typ inte hur man är spontan och tar bra bilder, haha. Glömmer alltid att ta upp kameran typ. Men vill ju visa så mycket som möjligt av vad vi gör här så ska försöka! Frida är lite bättre på det så tips att följa henne. Puss!

/ Hi guys! I had this clothes on today on the streets of Sydney. I did everything to hide my body, lol. I stayed at the hotelroom at the same time as the other was lying by the pool. Tomorrow it’s beach mood, I think we will start with Coogee. Longing for some surf but I think it have to wait until we travel higher on coast. I will try to take some lifestyle pics while I’m here, don’t really know how to be spontaneously and take good pictures. But I want to show you as much as I can of what we’re doing here. Frida is a little bit better on that, so follow her. Kisses!

blackdress3

Dress – Selected (adlink: here)
Bag – Imso (adlink: here)
Sunglasses – RayBan
Shoes – Dr.Martens (adlink: here)

37 Responses to “Todays Outfit – Maxi Dress And Dr.Martens”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *