Sydney Snapshots.

sydneysnap4Finally in Sydney!

sydneysnap9My photographer/boyfriend 😉

sydneysnap10Bondi Icebergs!

sydneysnap8Moonlight Cinema in Centennial park!

sydneysnap12Walked the Bondi-Coogee walk. Such amazing views!

Hej fina! Nu har vi hunnit vara i Sydney ett par dagar. Vi har tyvärr inte haft sån himla tur med vädret, men som tur var finns det massor att göra ändå. Igår gick vi på moonlight cinema, så himla mysigt. Började även spöregna i slutet av filmen, men tycker typ att det var ännu mysigare, haha. Sommarregn! Idag gick vi “Bondi-Coogee walk”, då man går längst vattnet från strand till strand. Så himla fina vyer! Vi har hunnit med lite late night shopping också. Nu är det dags att spela lite kort, lägga sig tidigt och hålla tummarna för att solen lyser imorgon! Puss.

/ Hi guys! Now we’ve been in Sydney for a couple of days. We haven’t had the best weather so far, but there is a lot of do anyway. Yesterday we went to the moonlight cinema, so cozy. Today we walked the “bondi-cooge walk” where you walk along the coast from beach to beach. So beautiful! We had some time for late night shopping too. Now it’s time to play some cards, sleep early and hold our thumbs for great weather tomorrow. Kisses!

38 Responses to “Sydney Snapshots.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *