Todays Outfit – Grey Coat And A Sporty Tee

nike1


Hej fina! Var svårt
att ta sig upp imorse, bodde som vanligt på Miss Clara och jäklar så sköna sängar dem har. Nu sitter vi i alla fall på Londons flygplats och ska snart hoppa på planet som tar oss till Perth. Kommer bli en låååång flygning och vi är framme ett på natten lokal tid. Ska försöka hålla mig vaken så mycket det bara går dom sista timmarna så det går att ställa om dygnet någorlunda smidigt. Peppar peppar, men brukar inte ha så stora problem med att vända om. Är både bra på att vara vaken och sova, haha. Nej, nu måste vi iväg här. Hörs när vi är framme! Kraaaam.

/ Hi guys! Was hard to get up this morning, I stayed at Miss Clara as usual and damn.. their beds are so comfy. Well, we are at Heathrow for the moment and will soon jump on the plane which going to take us to Perth. Will be a loooong flight and we’re landing 1.00 am so I will try to stay awake as much as I can so I can switch my sleeping hours to australian time as soon as possible. I usually don’t have any problems with that. I can sleep wherever and whenever I want but I like to be awake too, so just to choose 😉 Well, now I need to go. I’ll let you know when I’m in Perth. Xx

nike2

Shoes – Nelly (adlink: here)
Coat – Filippa K (adlink: here)
T-shirt – Nike (adlink: similar here)
Bag – Chanel
Sunglasses – Ray Ban
Trousers – Hope (adlink: here)

26 Responses to “Todays Outfit – Grey Coat And A Sporty Tee”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *