About our trip.

karta2

Vit

Så, då ska jag berätta lite mer ingående så ni vet vad som gäller. Jag, min pojkvän, Frida och hennes kille Erik reser alltså iväg tillsammans på söndag och blir borta fram till slutet på mars. Vi ska börja i Australien (Perth, Sydney & Gold Coast) där vi blir i drygt tre veckor. Efter det flyger vi till LA där vi startar vår roadtrip mellan LA-Las Vegas-San Fransisco. Vi blir i Kalifornien/Arizona drygt två veckor innan vi flyger till Mexico. I Mexico kommer vi besöka Tulum och en ö mellan Tulum och Cancun som heter Isla de Holbox, där blir vi två veckor totalt. Sedan flyger vi till New York där vi stannar drygt en vecka innan vi reser hem.  Känns så JÄKLA bra, ska göra allt jag kan för att ni ska få följa med så mycket som möjligt.

/So, now I’m going to tell you more about the trip we’re going to on sunday. Me, my boyfriend, Frida and her boyfriend Erik will travel together until late march. We will start in Australia (Perth, Sydney & Gold Coast) and we will be there around three weeks. After that we take off to LA where we start our road trip between LA-Las Vegas-San Fransisco. We will be staying in California/Arizona two weeks before we heading off to Mexico and Tulum. We will also stay on an Island called Isla de Holbox. We will stay in Mexico for two weeks before we’re going to New York for a week and then home. Well.. This feels like you may understand freakin’ AMAZING. I will do everything I can to make you follow this trip as much as possible. 

32 Responses to “About our trip.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *