Todays Outfit – ALEXANDER WANGxHM And My Calvins

wang1


Hej hjärtan! Hoppas
som sagt att er jul varit underbar. Idag festar vi till det med sittning på Rex tillsammans med ett stort och härligt gäng. Känns så konstigt att det är nyår också på detta. Sedan kan jag på riktigt börja den psykiska nedräkningen till vår resa! Vi åker ju den 25:e januari sen kommer vi hem till våren. SÅ jävla taggad! Fan vad jag ska fota alltså. Har planerat så mycket, kommer bli så jädra bra. Nu måste jag hoppa in i duschen en sväng! Puss på er.

Translate/ Hello beautiful! Like I said in my last post, I hope you had an amazing christmas. Today we party it up with some three course meel and a nice gang at a nightclub/restaruant in my town. Feels weird that it’s a new year in a couple of days too. But then I can start my countdown to our trip, we will leave at 25th of january and get when it’s spring-time. Caaaaan’t wait! I will take so much photos, have planned so much. Now I have to jump in and take a shower! Kisses.

wang2

Photos taken by:  Madelen Holmström 

Sweater – Alexander Wang X H&M, Panties – Calvin Klein (here), Jeans – Topshop, Shoes – Zara

31 Responses to “Todays Outfit – ALEXANDER WANGxHM And My Calvins”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *