MENU
14:37 | December 26, 2014

Todays Outfit – ALEXANDER WANGxHM And My Calvins

Fashion,Okategoriserade,Outfit of the day
wang1


Hej hjärtan! Hoppas
som sagt att er jul varit underbar. Idag festar vi till det med sittning på Rex tillsammans med ett stort och härligt gäng. Känns så konstigt att det är nyår också på detta. Sedan kan jag på riktigt börja den psykiska nedräkningen till vår resa! Vi åker ju den 25:e januari sen kommer vi hem till våren. SÅ jävla taggad! Fan vad jag ska fota alltså. Har planerat så mycket, kommer bli så jädra bra. Nu måste jag hoppa in i duschen en sväng! Puss på er.

Translate/ Hello beautiful! Like I said in my last post, I hope you had an amazing christmas. Today we party it up with some three course meel and a nice gang at a nightclub/restaruant in my town. Feels weird that it’s a new year in a couple of days too. But then I can start my countdown to our trip, we will leave at 25th of january and get when it’s spring-time. Caaaaan’t wait! I will take so much photos, have planned so much. Now I have to jump in and take a shower! Kisses.

wang2

Photos taken by:  Madelen Holmström 

Sweater – Alexander Wang X H&M, Panties – Calvin Klein (here), Jeans – Topshop, Shoes – Zara

31 Responses to “Todays Outfit – ALEXANDER WANGxHM And My Calvins”

 1. Nadya on

  Dear Victoria, I need your help! I would love to order some Mom Jeans at Topshop, too. I think I wear the same size as you do, could you tell me your size?
  Thank you already now!

  Reply
 2. Sofia Zetterstrand on

  Alltså jösses va snygg du är kvinna!!
  Älskar Calvin Klein setet och vill så gärna köpa ett, men på bilden hos Nelly ser underdelen så låg ut. Är de så höga som du har dem på bilden eller har du dragit upp dem? Känns ganska obekvämt, haha ;)

  Reply
  • Victoria Törnegren on

   svar: Tack snälla! Precis, dom är låga. Dragit upp dom som sjutton, haha :) Men går ju även att (om man verkligen är ute efter kanten) att klippa av dem där nere. Kram!

   Reply
 3. Lina on

  Är det vanliga wayfarer du har på denna bilden? Ser mycket snyggare ut än mina gör på mig haha, de lutar så mycket! Snygg outfit i alla fall, älskar jeansen!!!

  Reply
 4. Matilda on

  hejsan vickan! du har en så otroligt bra blogg, man får verkligen mycket inspo! Här kommer en kanske liten privat fråga, men ska köpa calvin klein setet som du har, men är osäker på vilken storlek man ska ta? vad har du för storlek på vanliga bh:ar? bra att ha nåt att gå efter. KRAM

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)