MENU
10:00 | December 28, 2014

High Waisted Bikini Trousers & A Tied Denim Shirt

Fashion,Okategoriserade
marockoshirtmarockoshirt2marockoshirt4


Tokgillar verkligen
denna kombination, blev hooked i Marocko. Gillar den både för att jag gillar att skydda mina axlar och bröst från solen, men såklart också för att det vissa dagar var lite blåsigt och kyligare i luften. Koden är: Midjehöga bikinitrosor och något knutet runt midjan. Kommer köra på detta massvis med gånger i Mexico, men med något tunnare övertill och en stråhatt eller någon annan huvudbonad. Can’t Wait!

/ I really liked this combination in Morocco, both to protect yourself from the sun but also when it was a little bit windy and cold in the air. The code is: Highwaisted bikini trousers and something tied around your waist. I’ll go for this a lot in Mexico but with some lighter fabric, together with a straw hat or something else on my head. Can’t Wait!

 

25 Responses to “High Waisted Bikini Trousers & A Tied Denim Shirt”

  1. Ronny on

    Sanningen är att dina lår ,höfter och gap mellan dina sköna lår får mig att skaka… Första blogg-tjejen som lyckats att göra mig riktigt kåt ! – Vilken dröm

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)