20% off code on Jackets on ASOS and Nelly.

jackets

1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE  // 7. HERE // 8. HERE // 9. HERE 

Hittat er höst/vinterjacka än? Vilken tur ni har då, för jag har två bra nyheter. Jag har en kod på Nelly som ger 20% off  på jackor och en på Asos som ger 20% off på både “boots” och “coats & jackets”. Asos har en himla massa fina och billiga baskappor och Nelly har en himla massa fint men dom flesta för en lite dyrare peng. Jag själv gick just helt nuts (lite ångest) och beställde nummer 1,3 och 9. Sedan funderar jag på att slå till på en lite dyrare variant, lutar mot 2:an och 7:an just nu. Asos-koden är: COVERUPVICTORIA (gäller till den 29:e, bara ordrar till sverige) och Nelly-koden är: JACKETS20 (gäller till 24.00 ikväll). Psst, Nelly har även en kod som ger 25% off på hela NLY trend sortimetet med koden NLYTREND25. Kom till Nellys kampanj HÄR och Asos kampanj HÄR.

Translate/ Found your autumn or winter-jacket yet? Then I have some great news. I have a 20% off code on both Nelly (just jackets) and Asos (“boots” and “coats & jackets”). Asos have some really great budget basic coats, I just order three jackets earlier today – number 1,3 and 9 (omg). Unfortunately the Asos-code just works to orders to Sweden. But nelly have some really great quality-stuff right now and I’m thinking about an order on number 2 or 6. The Asos code is: COVERUPVICTORIA (works until 29th) the Nelly Code is: JACKETS20 (works until 12PM (cet)). Get to the ASOS campaign HERE and Nelly HERE.

15 Responses to “20% off code on Jackets on ASOS and Nelly.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *