MENU
13:37 | September 24, 2014

When the winter come – Timberlands on.

Fashion,Okategoriserade
P9243967 OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Då var hösten
kommen på riktigt och det snöar faktiskt i vissa delar av Norrland. I år kände jag för att köpa någonting rejält för mina fossingar och det fick bli ett par Timberland. Börjat tycka att det är så jäkla snyggt också så det passade ju extra bra. Just dessa är inte fodrade så jag kommer köpa mig en fodrad sula och lägga i för att dom ska bli ännu varmare. En sko som är minst lika snygg på kille som tjej! Puss

Translate/ The autumn took us with a storm. It’s actually snowing in some parts of North of sweden. This year I wanted to buy something really warm for my feet which resulted in  a pair of Timberlands. I actually started to feel that they look really cool. They fit guys as well as on a women! Kisses.

P9243971

Find them HERE

15 Responses to “When the winter come – Timberlands on.”

  1. Frittan on

    Hej Victoria! Jag har länge funderat över ett par sådana här boots. Men vet inte riktigt hur om jag ska satsa på dem eller ett par svarta Dr Martens? Så ville kolla vad du tycker :) Tack för en bra blogg!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)