MENU
12:46 | June 23, 2014

Me And My Swimsuit

Fashion,Okategoriserade
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Swimsuit – River Island (here), Sunglasses – Kyss Johanna/Karen Walker (here)

Det här är lite bilder från när vi besökte Atzaro spa i Ibiza. Sånt fantastiskt vackert ställe! Vi plaskade i poolen, drack milkshakes, fick massage i mysiga små trähus. Dom hade även en mysig liten damm med näckrosor där det hoppade små grodor. Så surrealistiskt på något vis. Nu har jag hämtat mig på energi hemma i Umeå några dagar så nu åker jag tillbaka till Stockholm och Umeå får vänta några veckor. För här väntas en vecka i Barcelona och en weekend i Paris bland annat! Puss

Translate/ Here is some pictures from when we visited Atzaro Spa in Ibiza. Such an amazing place! Now I’ve been home in my hometown for a few days so now I’m going back to the big city. A week in Barcelona and a weekend in Paris is next on my to do list this summer! Feels awesome. Hugs! 

27 Responses to “Me And My Swimsuit”

 1. Mia on

  Is that same swimsuit that you have in a picture on instagram? Because in this photo there are holes in the middle, and in the instagram picture i can’t see any holes.

  Reply
 2. Sanna on

  shit va mycket spännande och härliga grejer du verkar få uppleva med massa resor och skoj =)
  Är det nöjesresor eller jobbar du när du åker iväg sådär ?

  Reply
  • Bella on

   OM Victoria opererat sig så ger jag henne en STOR eloge för att hon inte visar upp dom för allmän beskådan som andra gör. Vissa fotar ju bara uppifrån, tajta kläder å liknande för att visa att de opererat sig..inte så snyggt. Älskar din sida Victoria å hoppas iaf att det inte blir en “visa upp brösten sida” om du nu opererat dig. Kram

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)