Me And My Swimsuit

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Swimsuit – River Island (here), Sunglasses – Kyss Johanna/Karen Walker (here)

Det här är lite bilder från när vi besökte Atzaro spa i Ibiza. Sånt fantastiskt vackert ställe! Vi plaskade i poolen, drack milkshakes, fick massage i mysiga små trähus. Dom hade även en mysig liten damm med näckrosor där det hoppade små grodor. Så surrealistiskt på något vis. Nu har jag hämtat mig på energi hemma i Umeå några dagar så nu åker jag tillbaka till Stockholm och Umeå får vänta några veckor. För här väntas en vecka i Barcelona och en weekend i Paris bland annat! Puss

Translate/ Here is some pictures from when we visited Atzaro Spa in Ibiza. Such an amazing place! Now I’ve been home in my hometown for a few days so now I’m going back to the big city. A week in Barcelona and a weekend in Paris is next on my to do list this summer! Feels awesome. Hugs! 

27 Responses to “Me And My Swimsuit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *