White Shirt

Downloads26Fullskärmsinfångning 2014-06-23 211027.bmp

Buy them here: 1,2,3,4,5,6

Något jag är helt besatt av som ni vet är vita skjortor i alla former. Allt från croppade, till sleeveless, boyfriend och figursydda. Har valt ut några favoriter! Är själv ägare till några av dessa and I loove them. Älskar den dressade looken som en skjorta ger och möjligheten till att klä ner eller upp en outfit. Puss!

Translate/ Something I’m so obsessed with is white shirts (as you may know by now). Everything from cropped tops, to sleeveless,figure and boyfriend-fit. Have choosed some favorites! I’m an owner of some of these and I love them. Love the dressed look that a shirt gives you and the choice to dress down or dress up a look. Kiss!   

12 Responses to “White Shirt”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *