Byredo Parfums

OLYMPUS DIGITAL CAMERA svart

Hej fina! Har ni luktat på Byredos parfymer någon gång? Jag har känt en viss hype över dem på senaste och besökte förra veckan deras “butik” i Åhlens. Jäklar alltså, här snackar vi riktig parfym och designen är magisk. Fastnade helt för Gypsy Water och denna Blanche. Om ni gillar Clean parfymerna så kommer ni falla pladask för dessa. Denna luktar nytvättat, så underbart fräscht.

Translate/ Hi you! Have you ever smelled Byredos parfumes? I visited their store in Åhlens the other week. Oh jesus, here we talking real parfumes and the design is magical. Gypsy Water and this one was my favorite. This smell like new washed. If you like the Clean-parfumes you will love this one. So fresh! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

9 Responses to “Byredo Parfums”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *