Todays Outfit

vic2

Hej på er! Landade i Umeå igår och tog mig en riktig mysarkväll med Erik. Lagade mat, såg på serier och åt efterrätt. Imorgon är det midsommar sjukt nog, har för en gångs skull inte några direkta planer så vi tar det verkligen som det kommer. Ska ju vara typ nollgradigt och regn så därav min obrydda inställning till aktivitet. Men slår vad om att det kommer bli hur bra som helst ändå! Idag har jag latat mig SÅ mycket, så nu måste jag ta tag i massor med saker här. Puss på er!

Translate/ Landed in my homwtown yesterday. Had a great evening with Erik, we made some food, watched a movie and ate some dessert. Tomorrow It’s midsummer which feels so weird, haven’t really got any plans. It will be supercold and rainy so I don’t really care. But I’m sure it will be awesome anyway! Today I have done n-o-t-h-i-n-g, so from now I have a lot to do. Kisses!

vic1

Photos taken of: Sania Claus Demina

Shoes – Nelly, Jeans – Topshop (here), Leatherjacket – River Island, Bag – Have2Have

19 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *