Todays Outfit

VV1

Hej fina! Här kommer ett skepp lastat med lite negativ energi. Eller nä, vi skippar det. Idag är det sol ute och jag önskar att jag hade tid att lägga mig ute, men lite andra grejer kom i vägen. Ska in och göra lite ärenden i stan senare under dagen och sedan åka till Rapunzel och sätta in löshår – äntligen. Trivs verkligen inte i page, har försökt ta bilder men känner mig inte alls fin. Men gav det ett försök i alla fall och mitt hår fick vila från extensions ett tag. Nu är jag i alla fall helt på fötter igen så imorgon åker jag till Stockholm, dvs bloggen på fötter igen! Puss

Translate/ Hi you! Today it’s supersunny outside and I wish I had time to spent some time outside. But I have so much to do. Later today I will go to Rapunzel to fix some new extensions. I really don’t feel comfortable in short hair. At least I gave it a try. Now I’m on my feets again so I’m going to Stockholm tomorrow! Kisses

VV3

Pictures taken by: Sania Claus Demina

Top – VILA (here), Jeans – River Island (here), Shoes – Whistles, Bag – H&M (here)

32 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *