Adidas – Stan Smith

image (1)Vitt

Kolla vilka godingar som väntade på mig här hemma i förrgår. Ett par Adidas Stan Smith! Bättre sent än aldrig. Tycker grönt är den allra finaste färgen av modellerna som finns. Skaffade ju mig mina Superstars som jag fortfarande tokgillar, men kändes bra med ett par till Adidas att byta lite mellan. Blir tokbra nu i sommar ju.

Translate/ Look what was waiting on me at home yesterday. A pair of Adidas Stan Smith! Better late than never. I think green is the best colour of the three of them! I have my Superstars which I really like, but it felt good with an extra pair of Adidas to change with sometimes. Perfect for the summer!  
image1

14 Responses to “Adidas – Stan Smith”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *