MENU
13:17 | May 31, 2014

My Fav Make Up

Fashion,Okategoriserade
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej fina! Passar på att visa er mitt favoritsmink såhär i helg-tider. Halkade av bloggbanan lite i och med sjukdagarna och det regniga vädret. Hur som! Fick frågan kring mina ögonbryn och jag använder en mjuk och ljus brynspenna för att fylla i mest framtill och sedan en skugga tillsammans med en snedskuren pensel över hela brynet. Aldrig använt penna (eller jo typ när jag var 13 och rakade bort ögonbrynen) innan, men måste säga att jag är hooked. Ögonbryn är SÅ viktigt tycker jag. Mascaran är en ny favorit, Max Factor har enligt mig dom absolut bästa mascarorna. Pudret är så himla bra och concealern lika så! Använt detta rouge och brynskugga runt 6 år nu. Sjukt!

Translate/ Hi! Just wanted to show you my favorite make up. Some of you asked about my brow’s and I use a soft pencil together with a brow shadow (the brush is very important). I think eyebrows is so important on a person, a pair of eyebrows can really make or break a person, lol. Max Factor has the best of all mascaras and the powder and concealer is just the best too. 

Buy the products:

Mascara – HERE, Brow Shadow – HERE, Brow Brush – HERE, Brow Pen – HERE, Blush – HERE

Downloads19

11 Responses to “My Fav Make Up”

 1. Caroline on

  Hej lite konstig fråga kanske men vart är “bordet” (eller vad det nu är) ifrån som du fotat det här på? :)

  Reply
 2. Linn on

  Hej! Jag vet att sådant kanske inte riktigt är din “grej” och som du jag har blekt hår men har svinsvårt att hitta en bra lösning till hur jag fixar mina ögonbryn. Dina är väldigt bra och jag ser här vilka produkter du använder. Kan du tipsa lite mer om hur du gör, kombinationen penna och skugga, liksom?

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)