My 5 Bangerhead Favorites

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

svart

Björn Axen “Megafix Superstrong Hairspray” – Ett hårspray mitt tunna och flugiga hår inte kan vara utan. Tar bort den nytvättade känslan på en gång och fungerar lika väl som ett lätt sprayvax som ett strongt hårspray.

/A Hairspray my thin hair can’t be without, it takes away the new washed feeling right away and works as a hard hairspray aswell as a light spray-wax.

DuWop “Doubleglow 7 Highligther” – Sminkhimlens egna superstjärna. Håller allt vad alla sagt och lite till.

/The star of the make-up heaven. Hold every promise and a little bit more.

GA.MA “CP1 Ceramic Hairstraightener” – Jag har testat plattänger i alla dess prisklasser men återgår alltid till min Gama (GA.MA). Ett badrumsskåp utan en Gama är som en garderob utan de perfekta jeansen.

/I’ve tried styleirons in all the prices but always returns to my GA.MA.

Dermalogica “Skin Kit Normal/Dry” – En hudvårdsserie jag började med för några år sedan och nu känns som den enda som håller den riktigt ren, återfuktad och fräsch. Jag kan på riktigt inte leva utan dessa.

/A Skin serie I started with a couple of years ago and now it feels like the only thing that keeps me clean. I can’t seriously not live without them.

Escada “Born in Paradise Parfume” – På sommaren vill jag lukta godis eller frukt. Varje år kommer Escada passande nog med minst en ny favorit – i år blev det denna. Den passar bäst till sommarkvällar och bara ben.

/In the summer I want to smell like candy or fruit. Every year Escada comes out with at least one favoite – this year this is the one. Works best to summernights and bare legs.

Hej fina! Jag fick än en gång berätta om mina favoriter på Bangerhead sida “bloggarnas favoriter”. Den har dock inte kommit upp än så tänkte smygvisa visa upp dem för er också samt mina kommentarer. Denna plattång har varit min favorit sedan år, den är nu nere på kampanjpris 399;- så passade faktiskt på att beställa hem en ny. Dermalogica har jag dom större flaskorna av (såklart) men kitet är super för mig som reser mycket och för den som vill testa och bli hooked, haha. Parfymen är en blandning mellan kokos, melon och ananas, MUMS. Puss!

Translate/ Hi guys! I got to pick out some favorites from Bangerhead to comment for their category “Bloggers favorites. The site isn’t up yet so I thought I would peek a little here for you first. This hair straightener is my favorite since a lot of years back and it’s down on a campaign-price to more than 50% off so I actually bought a new one. I have the larger bottles of Dermalogica (of course) but the kit is super for me who travels a lot and for the one who wants to try and get hookes, lol. The parfume is like a summer smoothie with ananas, melon and coconut. Wanna eat myself, yep! Hugs.

Buy the products:

Hair straightener- HERE, Hairspray – HERE, Highlighter – HERE, Parfume – HERE, Skin kit – HERE

Downloads6

8 Responses to “My 5 Bangerhead Favorites”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *