Pick of today: Calvin Klein Modern Cotton

Downloads4 svart

Buy them HERE (free delivery)

Alltså, jag tror helt seriöst att jag varit inne på vissa webbshoppar två-tre gånger per dag i två månader bara för att se om dessa kommit in. Vet inte om ni missade #mycalvins-kampanjen som gick för ett tag sedan. Det var då jag såg detta set för första gången och blev helt fast! Så äntligen har det kommit ut. Det är alltså en bralette som överdel och sedan finns det två olika varianter som nederdel. Jag vill bära mitt till typ.. bara baggyjeans och låta kanten sticka fram.

Translate/ I think I’ve been visiting some webshops two or three times each day the last two months, just to see if they had these in stock. I don’t know if you checked out the #mycalvins-campaign they had a while ago. That’s when I saw the set for the first time and fell in love totally. So finally it’s out! It’s a bralette on as a top and they have the bottom in two models. I Will wear mine together with a pair of boyfriend jeans and let the logo be shown. Kisses!

9 Responses to “Pick of today: Calvin Klein Modern Cotton”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *