Weekly Snapshots

image

………….Häng i Kungsträdgården under dessa underbara träd
…………./Hanging around at the Kings Garden under these amazin trees.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA………….Jag och syster!
…………./Me and sis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

…………..Ute och åt bästa burgaren i stan med Rami och Alexandra
…………./Was out eating the best burger in town with Rami and Alexandra

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

………….Invigde våren i dessa skönheter!
…………./Said hello to the spring in these beauties.

Fullskärmsinfångning 2014-02-23 124408.bmpFullskärmsinfångning 2014-04-27 141028.bmpHej fina! Här får ni lite bilder från förra veckan. Hamnade en vecka efter så får försöka lägga ihop lite till nästa vecka. Ska försöka lägga upp ett sånt här inlägg minst varje vecka, är ju faktiskt sånt här jag själv gillar att läsa hos andra så hoppas ni gillar det också. Gillar ju att fota också! Älskar förövrigt denna tiden på året, det händer så himla mycket. Känns verkligen som om städerna och människorna vaknar till liv efter att ha gömt sig hela vintern. Igår blev det utgång, första gången i Umeå på flera månader så det var trevligt. Blir ju ännu lite festligheter nu till valborg, men ser mest framemot god mat. På tal om god mat ska jag ställa mig och laga lunch nu och sedan väntar middag hos mami! Puss

Translate/ Here you have some picture from last week. I’m one week behind now so I got to fix that next week with a bigger post. I was planning to post a weekly snapshot-post once a week from now on. This is what I like to read at other blogs so I hope you like it too. Hugs! 

18 Responses to “Weekly Snapshots”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *