The Ultimate Dungarees

Downloads26

Buy them here: 1,2,3,4

Ett plagg jag bara måste lyfta fram är hängselbyxan. Den blev ju väldigt het för några år sedan och varit lite från och till sedan dess. Men denna sommar känns det som att dom är back for real. Massvis med kedjor har kommit ut med varianter och hänger redan i butikerna. Jag tycker att det är dösnyggt, bara dom inte är för tighta. Perfekt för festivaler eller till stranden med bara en bikini under. Jag tycker att den riktigt ljusa varianten är den finaste när det kommer till jeans. Själv är nummer två påväg hem till mig tillsammans med nummer fyra. Can’t wait!

PS! 20% OFF ON ASOS TOPS AND ACCESSORIES UNTIL TOMORROW 8AM (click)

Translate/ A piece I just have to give some light is the dungarees. It was an IT-piece a couple of years ago and been a bit off and on since then. But this summer it feels like they’re back for real. I lot of stores have already their models hanging in the stores. I like it supermuch, perfect for festivals or just for the beach with a bikini under. I like the really bleached one when it comes to denim. Number four and two is on it’s way to me. Can’t wait!

7 Responses to “The Ultimate Dungarees”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *