White summerdreams.

Downloads8Find them: 1. HERE and HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE

Åh, så mycket fina vita sommardrömmar som faller in i webbshopparna. Tur det kommer midsommar för oss som inte ska ta studenten. Kände att jag ville visa upp dessa fyra för er också, även om jag gjorde ett kollage typ förra veckan. Tycker dom är SÅ fina! Nummer ett sådär klassisk söt, nummer två en liten blandning av bohem och stilrent, nummer två bohemisk vacker och sista bara perfektion i simpelhet. Älskar’t! Puss

Translate/ Oh, so much beautiful white summerdreams in the webshops right now. Lucky my there is the swedish midsummer for us who will not graduate this year. Felt that I wanted to show you these four pieces for you too, even if a did a collage last week. I think they’re SO beautiful! Kisses

 

21 Responses to “White summerdreams.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *