Insta Lately

Downloads7

Fullskärmsinfångning 2014-01-04 132412.bmpHej fina! Här får ni ett litet urplock från min Instagram på senaste. Sitter just nu i bilen på väg till flygplatsen här i Chrischurch för att ta oss till Gold Coast i Australien. Håller alla tummar i världen på bra väder då Queensland blir vårt sista stopp innan hemfärd. Får se om vi bara stannar Gold Coast och åker in till Brisbane eller om vi tar oss uppåt lite. Det beror på vädret! Puss på er.

Translate/ Hi you! Here you have some pictures from my Instagram lately. In this moment I’m sitting in the car on my way to the airport in Chrischurch to take us to the Gold Coast in Australia. Hold my fingers crossed that the weather will be with us. Queensland will be our last stop, I don’t know if we will be in Gold Coast and Brisbane or travel up to Cairns. It’s all depend on the weather! Kisses. 

 

25 Responses to “Insta Lately”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *