Pick of today: Baby Blue Coat

737268-0030_5Buy it HERE

Hej fina! Åh, förlåt för så märklig uppdatering men har verkligen haft fullt upp med visningar, event mm nu under modeveckan. Nu är den dock slut och imorgon åker jag hem igen! Älskar verkligen att vara här och umgås med alla fantastiska bloggare man lärt känna genom att leva i denna bloggvärld. Andra jag tycker om så otroligt mycket är er. Skrev ju att jag letat efter en blå kappa i evigheter, så får jag en länk skickad av en av er tidigare idag. Hur fin är den inte? Och tusen tack till dig som tipsade. Pusspuss!

Translate/ Hi guys! Sorry for this bad update during these faashionweek-days. But now it have come to its end. I love this time so much, meet all these bloggers I’m so glad I’ve learned to know by living in this “blog world”. Other persons I really like is you! You know I told you that I’ve been looking for a blue coat? Today I got a link from one of you to this perfect coat. Big thank you! Kisses

 

21 Responses to “Pick of today: Baby Blue Coat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *