MENU
13:00 | January 31, 2014

Good morning honey! #Newbag

Fashion,New In,Okategoriserade

image3Ja ni, man ser ju vilken väska detta liknar. Beslutade mig för att inte lägga pengarna på Chanel Boy-väskan då den som många av er sa inte känns nog klassisk – utan är en modell som jag säkert kommer lessna på. Klickade därför runt lite på nätet och hittade en exakt likadan, men utan Chanel-märket då. Score! Har ögonen på en annan jag kommer kika lite på i London om två veckor. Hur som – Vaknade tidigt i morse och köpte blommor, semlor och ett nytt magasin.. Men råkade somna när jag kom hem igen så min dag blev lite förstörd, typiskt. Haha!

Translate/ Hey you! Yep.. I guess you see which bag this look like. I decided not to buy the Chanel Boy bag when I felt like many of you said, it’s not classic enough. So I looked around on internet and found he exact same model – but without the chanel logotype. Score, lol!

44 Responses to “Good morning honey! #Newbag”

 1. Karolina on

  Omg i just visited the webside…how long did it take from ordering till you got it? is the quality good? i just went through all the purses and handbags…they have a bunch of “designer” bags…from long champ to lv to celine….wtf :DDD and they look exactly like the original

  Reply
  • Victoria Törnegren on

   svar: Nej, ingen tull. Tog expressleverans med Fedex, vilket var lite dyrare men ville inte vänta typ en månad :)

   Reply
 2. johanna on

  ville bara tipsa om en jättebra app/hemsida som heter polyvore, där kan man leta både kläder och inredning från typ alla ställen i hela vida världen och dessutom göra snygga collage! du kanske redan vet att den finns, men tänkte att det skulle vara en app som passar dig ;)
  älskar din blogg och din stil, keep up the good work!

  Reply
 3. Ola on

  Hi Vicky :) I just need to write it: you are totally great person! I think that nowadays it’s very important not only pay attention to clothes and labels but other things, too. And you do it in this normal way :) it looks like Chanel bag, but it doesn’t and there’s no problem! Do what you are doing! Hugs!!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)