Good morning honey! #Newbag

image3Ja ni, man ser ju vilken väska detta liknar. Beslutade mig för att inte lägga pengarna på Chanel Boy-väskan då den som många av er sa inte känns nog klassisk – utan är en modell som jag säkert kommer lessna på. Klickade därför runt lite på nätet och hittade en exakt likadan, men utan Chanel-märket då. Score! Har ögonen på en annan jag kommer kika lite på i London om två veckor. Hur som – Vaknade tidigt i morse och köpte blommor, semlor och ett nytt magasin.. Men råkade somna när jag kom hem igen så min dag blev lite förstörd, typiskt. Haha!

Translate/ Hey you! Yep.. I guess you see which bag this look like. I decided not to buy the Chanel Boy bag when I felt like many of you said, it’s not classic enough. So I looked around on internet and found he exact same model – but without the chanel logotype. Score, lol!

44 Responses to “Good morning honey! #Newbag”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *