Todays Outfit

jeans 1Hej fina! Måste ju ursäkta detta eviga tjat om hur oinspirerande kylan är men that’s life just nu och det går ut över min ork till att tänka på vad jag tar på mig. Därför blir det jäkligt enkelt these days. Dessa jeans är en stor favorit, visste som inte hur mycket jag behövde dem innan jag fick dem. Älskar sådana plagg! Imorgon sätter modeveckan igång och jag valde faktiskt att åka dit imorgonbitti istället för ikväll. Tur var väl det då jag inte har den blekaste om vad sjutton jag ska slänga ner i resväskan! Känner mest för halsduk, mössa och uggs. Haha! Puss

Translate/ Hi dear ones! These jeans are already an favorite.. you know that piece you don’t know how much you need before you have it? Love them. Tomorrow the fashionweek in Sthlm is coming up and I decided to go there tomorrow instead of today. Good for me because I have nooo idea what to wear.. Kisses!

jeans 2

Pictures taken of: Sania Claus Demina

Skor – Jennie-Ellen, Kappa – Blackblessed (here), Jeans – Asos (here), T-shirt – H&M Basic
Shoes – Jennie-Ellen, Coat – Blackblessed (here), Jeans – Asos (here), T-shirt – H&M Basic

43 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *