MENU
20:14 | January 26, 2014

Jeans, jeans, jeans!

Fashion,Okategoriserade

Downloads11Buy them here: 1, 2, 3, 4

Åh, jag älskar verkligen Asos jeans. Svinbilliga och sitter som ett smäck! Finns i en massa olika modeller och färger. Bloggade ju om deras bas för ett tag sedan och alla är redan mina favoriter. Så var “tvungen” att kika till mer av utbudet och fastnade för alla dessa. Tyvärr lite dåligt med storlekar så ska hålla koll på dem och hoppas på att dom får påfyllnad. Kram!

Translate/ Oh, I really like Asos jeans. Super cheap and fit me perfectly. They have them in different models and colours. I did a post bout their base ones and they are already favorites in my wardrobe. So I just “had to” check out their whole collection and fell for these pairs. Unfortunately most of them is sold out in my size so I will keep my eye on them and hope they will get back in stock! Hugs

PS! Nelly har just nu en NLY trend-kampanj med 70% off på en massa produkter. Kom till erbjudandet här.

30 Responses to “Jeans, jeans, jeans!”

  1. J on

    Victoria kan du snälla göra ett inlägg och tipsa om några snygga svarta pälsjackor? Har så otroligt svårt att hitta någon som inte är så lång och har världens fulaste krage!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)