My new little baby! #Polaroid

DSC_7004

svartDetta var en av mina underbara födelsedagspresenter! Det är en polaroidkamera, ni vet en sån  det kommer bilder ur direkt. Jag tycker det är så charmigt att inte kunna ta hur många bilder som helst, det blir mer verkligt på något vis. Detta är alltså en Instax Mini 90 och jag tycker det är den absolut finaste på marknaden, coolt retro. Vill man ha större bilder får man gå på the old style,  eller logiskt nog en större vilket jag tycker är lite opraktisk. Jag är så nöjd! Nu ska ni få se på lite polaroid framöver. Puss!

Translate/ This is one of my lovley birthday gifts. It’s an polaroid camera! I think it’s so charming that you can’t take thousand pictures and choose which one you like the most, it feels more real in a way. This is an Instax Mini 90 and I think it’s the most nice one on the market with the retro feeling. If you wan’t a one which gives larger picture you have to go to the old styled one, which I don’t think is so wearable. I’m so pleased with this one, now you’ll see some polaroid here. Kisses!

DSC_7003

20 Responses to “My new little baby! #Polaroid”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *