Todays Outfit

victoriatornegren1

Hej på er! Skyndade mig ju till Stockholm direkt jag kom hem från Thailand på min födelsedag (haha) för att fota lite med bästa Sania, hon är så duktig. Bland annat dagens då jag inte visat outfits på evigheter. Det jag tycker är allra roligast! Har dock inte fått bilderna förrän nu så blev  några dagar senare trots allt, men äääääsch. Kan inte få nog av rosa och leopard, SÅ FINT. Älskar också att det fortfarande är plusgrader så man fortfarande kan visa lite hud, haha. Idag har jag handlat lite julklappar och nu ska jag på bio med min kära pojkvän! Hobbit – som jag längtat. Puss!

Translate/ Finally some outfitpictures and finally home for some fashionblogging! Can’t get enough of this leo and pink – combination. Hope you like it too! Cause it’s here to stay for a while. Big hugs!

victoriatornegren-004Photos taken by: Sania Claus Denima (read her blog here)

Skor – Senso (här), Kappa – Chicy (här), Byxor – Zara (här), T-shirt – H&M Basic
Shoes – Senso (here), Coat – Chicy (here), Trousers – Zara (here), T-shirt – H&M Basic

26 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *