Behind the scene #Photoshoot

Photo1 (77) Skärmdumpar8 DSC_5230-001

Fullskärmsinfångning 2013-10-30 001241.bmpJag hade om ni minns en tävling i min blogg i början av sommaren där tre av er fick chansen att vinna och få er alldeles egna klänningsdesign i produktion. Jag tillsammans med Rut&Circle valde ut tre bidrag som tillsammans med min design skulle utgöra en nyårskollektion. Idag var plåtningen där jag stod som modell. Ni får lite sneak-peak bilder och på sista bilden ser ni min design. Jag älskar detta samarbete och det känns så himla bra att jag fått chansen att dela denna historia med tre av er. Klänningarna kommer ut i butik den 5:e december.

Besök Rut&Circles webbshop HÄR sålänge.

Translate/ Here is some sneak-peak pictures from my collaboration together with Rut&Circle. If you remember I had a competition in my blog where three of you had the chance to design your dream new years eve-dress and make a collection togehter with me. The four dresses is finally done and it feels so good to been able to share this with three of you. The collection will be out in stores and on the webshop december 5th. Visit their webshop HERE until then.

17 Responses to “Behind the scene #Photoshoot”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *