MENU
12:23 | October 31, 2013

Pick of the day

Fashion,Okategoriserade,Pick of today

5 (27)From HERE

Men hur fin är inte denna tröja? Klickade hem direkt. Kommer bäras tillsammans med vit skjorta under och svarta jeans. Klar’t! Har förövrigt fortfarande någon slags extremt oinspirerande våg som sköljt över mig. Sitter helt tom, måste vara väderförändringen. Kommer nog in i det snart! Drömmer mig bort till 3:e december då det blir Thailand också. Fel fokus helt enkelt, haha. Men shoppa kläder och ta på mig kläder gör jag fortfarande så hoppas ni uppskattar lite extra tips och outfitbilder. Outfit-bild får ni senare idag!

Translate/ How woderful isn’t this sweater? Have a really uninspired period right now. I guess it’s because of the weather. Have a little too much focus on december when me and my boyfriend are going to Thailand. But I still shopping and dress myself so hope you don’t mind some outfit-pictures and tips! You’ll get an outfit-picture later today. Hugs!

 

13 Responses to “Pick of the day”

  1. N on

    Kan du skriva lite om era thailand planer och vilka öar ni ska till och vart ni ska bo osv?
    Ska också dit då med min pojkvän och skulle behöva lite tips!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)