Cover Girl – VeckoRevyn

Collage90Collage90-001Foto: Johannes Helje
Hår&Make: Sarah Grundén
Styling: Li Svärd Edwall

Hej rara! Tänkte bara säga att ni hittar mig på omslaget av det senaste numret av bästa VeckoRevyn som borde landat i butikerna idag. Jag blev också ett av namnen i deras del “årets mäktigare kvinnor 2014” – personer dom tror på inför kommande år. Så ni kommer även hitta ett uppslag och en intervju med mig. Som ni kanske förstår så är jag otroligt tacksam för detta, får pirr i magen när jag tänker på det.  Det känns ofta som om man lever i en liten bubbla då man delar med sig av allt man jobbar för bakom en skärm, men varje gång något sträcker sig utanför denna ram påminns man om att någon faktiskt ser det man gör. Vilket är en enorm motivationshöjare. Tusen tack VeckoRevyn för detta och tack till er som läser min blogg för att ni gör att jag kan leva ett liv jag älskar. Hoppas ni förstår hur glad jag blir över era kommentarer.

Translate/ Hi! Just wanted to tell you that I am on the cover of the Swedish magazine VeckoRevyn which you will find in stores today and a month forward. I also got the “award” as the “Most powerful women of the year 2014” – people they believe in for the coming year. Feels like butterflies in my stomach when I’m thinking about it. Thank you Vecko Revyn and thank YOU for giving me this life. Hugs!

36 Responses to “Cover Girl – VeckoRevyn”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *