Todays Outfit

IMG_8444 IMG_8583

Hej fina! Hoppas ni haft en fantastisk helg. Även denna blev lugn för min del, blir lite konstigt när jag har så fullt upp på veckorna. Vill mest bara sova och mysa på helgen, men vad fasen det är ju inget fel med det. Har några riktigt roliga helger att se framemot nu framöver, mer om det sen. Såhär såg jag ut häromdagen när jag invigde mina nya pjux från Jeffrey Campbell. Så jäkla sköna skor! Nu har jag tusen saker att ta tag i, så vi hörs lite senare istället. Puss!

Translate/ Hope you had an amazing weekend! I wore this the other day, love my new Jeffrey Campbell’s. Super-comfy! I’m in a hurry so let’s talk later today. Hugs!
IMG_8558

Pictures taken by: Rami Hanna

Skor – Jeffrey Campbell (här), Jeans – Topshop, Shirt – JC, Bag – Zara
Shoes – Jeffrey Campbell (here), Jeans – Topshop, Shirt – JC, Bag – Zara

38 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *